Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Αχ, ρε φουκαριΑΡΗ…!

«Ντου από Παντού» για τον Άρη που και κινδυνεύει να πέσει κατηγορία, αλλά και του έχουν πέσει όλα μαζεμένα, όπως και να το κάνουμε.
Αυτό που γίνεται φέτος με τον Άρη είναι φοβερό. Εντάξει, όλοι ξέρουν ότι η ομάδα ξεκίνησε με αδύναμο ρόστερ. Ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα σοβαρό. Ότι από την αρχή μπήκε στο πρωτάθλημα με στόχο την σωτηρία. Ότι δεν μπορεί να παίξει μπάλα της προκοπής. Δεκτά όλα αυτά.
Όλα στραβά
Εδώ, όμως, μοιάζει σα να του πηγαίνουν όλα στραβά. Σα να έχει πέσει ο ουρανός πάνω στο κεφάλι του. Του τυχαίνουν όλα τα απίστευτα.
Μέσα από τα χέρια του
Για παράδειγμα, πόσες φορές έχει συμβεί τέτοια ανατροπή όπως στο ματς με την Λιβαδειά; Απίστευτο ματς που το έχασε ο Άρης μέσα από τα χέρια του με δραματικό τρόπο.
Στο ναδίρ
Ή πάει σήμερα να παίξει τον αγώνα της χρονιάς με τον Πλατανιά. Φάση δεν κάνανε οι Κρητικοί σε όλο το α’ μέρος, στο τελευταίο λεπτό κάνουνε το 1-0 και του σπάνε τον τσαμπουκά του Άρη. Τον στέλνουν στα αποδυτήρια με την ψυχολογία στο ναδίρ.
Και ποιος να πάρει όρκο;
Στο β’ ημίχρονο, ισοφαρίζουν οι φιλοξενούμενοι και μετά από λίγο, πάνω που πήραν κάμποσο ηθικό, γίνεται το έλα να δεις στην φάση με το «πέρασε, δεν πέρασε» η μπάλα. Μιλάμε τώρα για σκηνικό που κάθεται μια φορά στα 1.000 ματς. Και ποιος να πάρει όρκο τι ήτανε; Γκολ; Αν και μπορεί να μην πέρασε κιόλας. Αλαλούμ. Να είσαι στο τσακ να πέσεις κατηγορία και να βλέπεις να γίνει το 2-1 σε βάρος σου από τέτοιο γκολ που δεν μπορεί να βγάλει κανένας συμπέρασμα.
Με τιμωρία
Γίνεται μετά και ο χαμός, οπότε κινδυνεύει τώρα ο Άρης και με τιμωρία από πάνω. Συν τις αποβολές, άρα θα στερηθεί και παίκτες.
Όλες οι αναποδιές μαζί
Σα να μην έφταναν όλα, λοιπόν, του συμβαίνουν από πάνω κι απίστευτα πράγματα. Δεν τον θέλει με τίποτα φέτος. Όλες οι αναποδιές μαζί κάθε αγωνιστική. Να μην μπορεί να σταθεί σε χλωρό κλαρί. Πάει και παίρνει παίκτες τον Γενάρη, για παράδειγμα; Τραυματίζονται οι περισσότεροι. Ή να πέφτουν και οι αποβολές κάθε αγωνιστική. Να μην μπορεί μια αγωνιστική να κατεβάσει πλήρη ενδεκάδα.
Μέχρι το τέλος
Μεγάλο σωματείο ο Άρης, βαριά φανέλα, με τέτοια τεράστια ιστορία και τόσο λαό από πίσω του, όμως το τι τραβάει ο φουκαράς φέτος, δεν περιγράφεται. Κι άντε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος. Αν και πλέον είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Όσο ζει, πάντως, ελπίζει ο Άρης. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: