Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Αλεξίου: “Δεν μας σέβονται”!!

alexiou
“Σφαγή” του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Καρδίτσα, όπου “με το έτσι θέλω” οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 96΄του αγώνα, κι ενώ ο διαιτητής είχε δώσει 4 λεπτά καθυστέρηση! Νωρίτερα, ακύρωσε κανονικό γκολ του Απόλλωνα ως επιθετικό φάουλ και ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν μπροστά στο σκορ από το 44΄ με γκολ του Μπερτέν!
Τελικά, στις καθυστερήσεις (στο 96΄) , ο Μπουντούρης, που είχε περάσει σαν αλλαγή, κατάφερε να σκοράρει και να δώσει το βαθμό της ισοπαλίας στην Καρδίτσα, αν και ο Απόλλων θα ήταν ο δίκαιος νικητής.
Μετά τη λήξη του αγώνα (τελικό 1-1), οι δυο προπονητές δήλωσαν:
Σάκης Θεοδοσιάδης (προπονητής Αναγέννησης Καρδίτσας): «Δεν μας πήγε το παιχνίδι. Τα παιδιά όμως κατέθεσαν την ψυχή τους και κατάφεραν να πάρουν μία πολύτιμη ισοπαλία. Είναι καλό όταν δεν μπορείς να κερδίζεις, να μην χάνεις. Θεωρώ πως τα παιδιά έδωσαν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν γίναμε από τη μία στιγμή στην άλλη υπερομάδα για να μπορούμε να κερδίζουμε με τρία και τέσσερα γκολ κάθε ομάδα. Γίνεται μία απίστευτη προσπάθεια στα τρία τελευταία χρόνια στην Αναγέννηση και κάποιοι και ευτυχώς ελάχιστοι προσπαθούν να την ακυρώσουν. Ελπίζω αυτοί οι κάποιοι να μην είναι καθοδηγούμενοι. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά».
Αλέξης Αλεξίου (προπονητής Απόλλωνα Καλαμαριάς): «Εμείς ήμασταν καλύτεροι από την Αναγέννηση. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει σε οκτώ αγώνες που είμαι στον πάγκο. Η διαιτησία δεν σέβεται το σύλλογο και την ομάδα μας. Για ακόμη μία φορα γίναμε μάρτυρες διαιτητών που μας στερούν βαθμούς από την ομάδα μας.
Το γκολ ήταν καθαρό. Δεν κατάλαβε κανείς γιατί το ακύρωσε, ενώ αυτό της Αναγέννησης Καρδίτσας μπήκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ ο έξτρα χρόνος ήταν τέσσερα λεπτά.Μας κυνηγάει η διαιτήσια. Θέλαμε να μπούμε δυνατά στο κόλπο των πλέι οφ. Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι μία πολύ καλή ομάδα, το γνωρίζαμε, αλλά ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: