Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ολαϊτάν: «Αν δεν πιστεύεις στο όνειρο...»

Την υπόσχεση ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν τη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Ολαϊτάν: «Αν δεν πιστεύεις στο όνειρο...»
Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τα αποτελέσματα των αγώνων του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League, όπως δήλωσε ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Ο Νιγηριανός επιθετικός τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να πάρουν την νίκη στην πρώτη αναμέτρηση με τους «κόκκινους διαβόλους», στην οποία θα έχουν και τη βοήθεια των οπαδών τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αφρικανός άσος στη «Real News»

Για την προσεχή αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League:

«Αν δεν πιστεύεις στο όνειρο, τότε καλύτερα να μην παίξεις. Το λέω γενικά. Αυτό είναι η αρχή μου κι έτσι πορευόμαστε όλοι στην ομάδα. Αν δεν το πιστεύουμε, τότε καλύτερα να μην κατέβουμε στο γήπεδο. Όμως, δεν είναι έτσι. Θα κατέβουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να κοντράρουμε αυτή την τεράστια ομάδα, που λέγεται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το αν μπορούμε να προκριθούμε ή όχι δεν γίνεται να το προδικάσει κανείς. Αυτό που μπορούμε εμείς να προδικάσουμε είναι ότι θα παλέψουμε! Αν παλέψουμε, έχουμε ελπίδες να κάνουμε κάτι σπουδαίο».

Για την πρόοδο που έχει σημειώσει στην καριέρα του:

«Ναι, είναι σαν παραμύθι. Τα βήματα μοιάζουν πολύ μεγάλα και είναι. Έτσι το νιώθω. Έχω αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να είμαι με την ομάδα μου στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ! Πως να μη μοιάζει σαν παραμύθι; Αυτό που θέλω εγώ είναι να κρατάω τα πόδια μου στο έδαφος. Να πατάω γερά και να προχωράω. Θέλω να βελτιώνομαι διαρκώς».

Για το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα:

«Είναι ταιριαστό με την περίπτωση. Ένας ποδοσφαιριστής που λάτρευα πιο μικρός όταν τον παρακολουθούσα ήταν ο Πολ Σκόουλς. Τεράστιος παίκτης, φοβερό ταλέντο, μεγάλη ποιότητα».

Για την θέση που μπορεί να προσφέρει περισσότερα:

«Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά δεν είναι έτσι, το εννοώ. Είτε στην επίθεση, είτε στα άκρα, θέλω απλά να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν είναι θέμα προτίμησης, αλλά ανάγκης με βάση την εξέλιξη ενός αγώνα. Άλλες φορές είναι και για την ομάδα και για μένα καλύτερο να μένω στα άκρα, γιατί από εκεί μπορεί να κάνω περισσότερη ζημιά, άλλες φορές στον άξονα. Ό,τι και να συμβαίνει από τα δύο, την απόφαση την έχει πάντα ο κ. Μίτσελ».

Για τον Κώστα Μήτρογλου και τον Χαβιέ Σαβιόλα:

«Ο Κώστας είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι καλύπτω μόνο εγώ το κενό του. Η ομάδα δεν είναι πλήρης στην επίθεση, διαθέτει σπουδαίους παίκτες, έτοιμους να σκοράρουν με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Όσο για τον Σαβιόλα, είναι ένας πολύ μεγάλος επιθετικός κι επίσης εξαιρετικό παιδί. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία, μου αρέσει πάρα πολύ που παίζουμε μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: