Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ανδρες μονάχα ο Βαλιανάτος και ο Σούλης!!

Πώς το AIDS "χτύπησε" το ελληνικό ποδόσφαιρο και γιατί ξεφτιλίζεται σε κάθε ματς; Ο Αποδυτηριάκιας αναλύει, εξηγείται για να μην... παρεξηγείται. Ο κύριος Γρηγόρης Βαλιανάτος, υποψήφιος δήμαρχος στην πρωτεύουσα της Ελλάδος δήλωσε ότι στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, στο Λονδίνο ήταν συνοδός ανδρών με 500 ευρώ. Τουλάχιστον το παλληκάρι παίζει με ανοιχτά χαρτιά. Αυτός είμαι, αυτός ήμουν, αυτά μπορώ να προσφέρω.
Ποιος διαφωνεί ότι ο Βαλιανάτος παίζει με τη γλώσσα της αλήθειας. Είμαι gay, έχω AIDS, να μας πουν κι οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι τι είναι, ποια είναι η σεξουαλική τους ταυτότητα. Μήπως και κάποιος άλλος, κάποιοι άλλοι είναι οροθετικοί, όπως εγώ.
Κορίτσια, για μπάλλα μιλάμε. Για το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκας. Της πουτάνας το μαγκάλι γίνεται κάθε αγωνιστική. Το αιώνιο, το αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χάνει παράσταση για να αυτοδιασυρθεί. Πάσχουμε από Βαλιανάτους.
Έτσι είναι. Μας λείπουν οι άνθρωποι, προπονητές είναι αυτοί, πρόεδροι ΠΑΕ, δημοσιογράφοι, να πουν τα πράγματα όπως έχουν. Ότι το AIDS πριν εμφανιστεί σαν ασθένεια είχε πρωτοχτυπήσει τον κόσμο στα γήπεδα αυτής της χώρας. Τι ήταν αυτό πάλι! Σε κάθε ματς και μια όρθια ξευτύλα.
Απορώ! Είναι κορόιδα οι κουμανταδόροι στα κανάλια. Να πεις ότι δεν ψοφάνε από θεαματικότητα; Έπρεπε ήδη να είχαν στήσει ένα reality ποιος θα διασυρθεί περισσότερο στο πρωτάθλημα.
Δεν μ' ενδιαφέρει, ρε, ποιος έχει δίκαιο! Ναι, ρε, αυτή είναι η κουβέντα του αποδυτηριάκια. Έχασα τη μπάλλα αν πω ότι ο Σκόρδας του Άρεως έχει δίκαιο, έχει άδικο. Το ίδιο ο Βελής του Απόλλωνος, ο Αναστασίου του Παναθηναϊκού.
Όπως το λέω. Δεν βγαίνει τίποτα αν συμφωνήσουμε, αν διαφωνήσουμε με τα ρεζιλίκια σε κάθε αγωνιστική. Δεν μας πάει πουθενά. Και τι πρέπει να γίνει, ρε μάγκα;
Τίποτα. Γιατί να γίνει όταν δεν υπάρχουν Βαλιανάτοι στο ποδόσφαιρο, δηλαδή άνθρωποι που να θέλουν να παίξουν με καθαρά, με ανοικτά χαρτιά.
Άσε, ρε. Τι να γίνει όταν γουστάρουν αυτό το χάλι να συνεχίζεται. Τους βολεύει. Δεν σας συμφέρει να γίνει κατανοητό ότι το πρωτάθλημα δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν συνεταιρισμό. Μια κοινή επιχείρηση κι όχι μια χωματερή για να αδειάζουμε τα ψιλά και τα χοντρά.
Όσο αφορά το ματσάκι Πλατανιάς-Άρης ευτυχώς που ξηγήθηκε σωστά ο Σούλης. Που αρνήθηκε να πάρει την ομάδα, μετά από εντολή του μεγάλου ηγέτη Σκόρδα. Άσε, σου λέει ο παίκτης. Τελειωμένοι είμαστε που είμαστε, μην καταστραφεί εντελώς η ομάδα με τις τσεκουριές που θα φάει από την αθλητική δικαιοσύνη.
Ύστερα είναι και το άλλο. Να σεβόμαστε την επιθυμία της Παναγίας. Ήθελε τη νίκη του Πλατανιά, ρωτήστε τον ίδιο τον Άγγελο Αναστασιάδη. Τι θα πει δεν μπήκε το γκολ. Μην ασεβούμε στα θεία.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ εχθροί του Άρεως αποφάσισαν τον υποβιβασμό του, γράφει o apodytiriakias.gr


Κοτζάμ Άρης και να πέσει στα ίσα; Βαρύ. Ασήκωτο. Ο υποβιβασμός θα γίνει με κατάρες στους εχθρούς της ομάδας. Βέβαια. Άρης είναι αυτός, δεν πέφτει μόνος του, τον ρίχνουν αυτοί που τον κυνηγάνε. Φως φανάρι.
Φοβερά πράγματα. Μια ομάδα χωρίς διοίκηση, χωρίς παίκτες, χωρίς προπονητή. Με χρέη. Και διαμαρτύρεται για το κατεστημένο, το παρασκήνιο, τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς. Είμαστε η απόλυτη γραφικότητα.
Έτσι είναι. Θα πέσει η ομαδάρα, αλλά δεν θα φταίει αυτή. Δεν είναι ευθύνη του Άρεως ο υποβιβασμός για μια φορά ακόμα. Σε καμμία περίπτωση. Γι' αυτό είναι δικαιολογημένο το αίσθημα της αδικίας. Γι' αυτό επανήλθε ο Σκόρδας. Επειδή η φωνή του στην καταδίκη της διαιτησίας, της ΕΠΟ, είναι πιο ισχυρή.
Τι έγινε στα Περιβόλια; Η ξευτύλα του Θεού. Αυτό έγινε. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει αγώνας. Τίποτα δεν υπάρχει. Εκτός από ένα μελόδραμα της συμφοράς. Κλάμα. Διαμαρτυρία. Διακοπή του παιχνιδιού. Και του χρόνου.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: