Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Από το… μάτι του «Τίγρη»

Δεν πρόκειται να πάρει εν θερμώ αποφάσεις ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ μετά την ήττα από τη Θύελλα Ραφήνας, όμως θεωρείται δεδομένο ότι την επόμενη σεζόν η «Ένωση» θα πάει… τρένο για τη Σούπερ Λίγκα.

Από το… μάτι του «Τίγρη»
Έντονος είναι ο προβληματισμός και η απογοήτευση στην ΑΕΚ, δύο ημέρες μετά την ήττα από τη Θύελλα Ραφήνας στο Μενίδι.

Το πρόβλημα δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνιση ορισμένων παικτών των «κιτρινόμαυρων» που έδειξαν κατά διαστήματα αδιάφοροι.

Οι παίκτες του Δέλλα αντιμετώπισαν μία ομάδα που οι συνάδελφοί τους κάνουν και δεύτερη δουλειά για να ζήσουν, ενώ εκείνοι έχουν όλες τις ανέσεις που παρέχονται από τη διοίκηση του συλλόγου.

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ήθελε να πάρει εν θερμώ αποφάσεις και όλοι – συμπεριλαμβανομένου και του Έλληνα τεχνικού – κρίνονται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Άλλωστε, πρόθεση του διοικητικού ηγέτη της «Ένωσης» είναι η ομάδα του χρόνου να… πετάξει για την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα και την μεθεπόμενη σεζόν να διεκδικήσει κατευθείαν το πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον «Δικέφαλο» θα μείνουν όσοι μπορούν από φέτος να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, καταθέτοντας και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: