Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κεχαγιάς: «Δεν είμαστε στα καλύτερά μας»

Στην όχι και τόσο καλή κατάσταση την οποία βρίσκεται η SKODA Ξάνθη, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Κεχαγιάς, μετά την ήττα της ομάδας του 2-0 από τον Ατρόμητο.

Κεχαγιάς: «Δεν είμαστε στα καλύτερά μας»
Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση αυτή η στιγμή η SKODA Ξάνθη, βάσει όσων δήλωσε ο Νίκος Κεχαγιάς μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 από τον Ατρόμητο για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

«Δεν είμαστε στα καλύτερά μας. Πιστεύουμε όμως στην ομάδα και στους παίκτες και πρέπει να αντιδράσουμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι στην έδρα μας. Να μάθουμε από τα λάθη μας και να νικήσουμε το παιχνίδι».

Συν τοις άλλοις, ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του στον Ατρόμητο για την πολύ καλή εμφάνισή του και τη νίκη που πέτυχε, ενώ σχολίασε πως αν οι παίκτες του είχαν καλύτερη τελική πάσα θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για τη νίκη του. Ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι ένα από τα δυνατά σημεία του αντιπάλου ήταν οι στημένες φάσεις και από εκεί προήλθε και το πρώτο γκολ του αντιπάλου μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου μπήκε καλά.

Είχε τις προϋποθέσεις να δημιουργήσει κάτι καλό, αλλά της έλειπε η τελική πάσα. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να πετύχουμε κάτι καλό. Δεχθήκαμε και το γκολ στις καθυστερήσεις και ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: