Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Με τα παντελόνια… πάνω!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για την επιβλητική εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ.
Ήταν μία ακόμα επιβλητική εμφάνιση. Ο Θρύλος πήγε στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, μια ομάδα ανεβασμένη, μια ομάδα ποιοτική με δυνατή έδρα. Όλα αυτά βέβαια ισχύουν για τις άλλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Γιατί ο Ολυμπιακός, όπως άλλωστε έχουμε γράψει… αμέτρητες φορές, είναι μία τουλάχιστον κλάση ανώτερος.
Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο Ηράκλειο και έκαναν επίδειξη δύναμης. Ούτε το ροτέισον - στο οποίο σωστά προχώρησε ο Μίτσελ - τους επηρέασε, ούτε η αναποδιά με τον γρήγορο τραυματισμό του Σαβιόλα.
Έβαλαν την μπάλα κάτω, την έκρυψαν και πανηγύριζαν με τα παντελόνια πάνω! Πλάκα έκανε ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο. Πλάκα και συνέχισε την προέλασή του με τεσσάρα, έχοντας μάλιστα νέο μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο Σέποβιτς σημείωσε χατ τρικ και αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη. Έκανε άνω κάτω την άμυνα των κρητικών και είχε εξαιρετικά τελειώματα. Είναι αυτονόητο, ότι περιμένουμε με ενδιαφέρον τις επόμενες εμφανίσεις του…
Αν το ματς με τον ΟΦΗ αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε για το μεγάλο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε οι Πειραιώτες πέρασαν με άριστα. Φυσικά, άλλο ΌΦΗ, άλλο «κόκκινοι διάβολοι», αλλά ο Θρύλος μπορεί να την ρίξει στο καναβάτσο.
Δεν τίθεται θέμα, ότι ο βαθμός δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα είναι τεράστιος, αλλά ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα. Και οι παίκτες του Μίτσελ, ξέρουν τον τρόπο να κάνουν τον κόσμο τους χαρούμενο και περήφανο…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: