Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Ντόστανιτς!!

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του ο Ράτκο Ντόστανιτς μετά το σπουδαίο διπλό που έκανε η Βέροια επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Υπεραμύνθηκε τον ντεφορμέ Μπαργκάν.

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Ντόστανιτς
Χαρούμενος άνθρωπος ο Ράτκο Ντόστανιτς μετά το 1-0 της Βέροιας επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός της «βασίλισσας του βορρά» εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια –με πολύ δουλειά- και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας του να δώσει βροντερό «παρών» στο τεράστιας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη. Και με τον Άρη είπα ότι είμαστε ομάδα που προσπαθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να δίνει το μάξιμουμ. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά το ματς τελείωσε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό από πλευράς μας, είχαμε και μια καλή ευκαιρία (σ.σ. κεφαλιά Καλτσά) και γενικώς δεν κινδυνεύσαμε στο α' μέρος.

Στο β' είχαμε πίεση, τα Γιάννινα δεν εκμεταλλεύτηκαν κάποιες ευκαιρίες που έκαναν, ήμασταν τυχεροί σ' αυτές τις φάσεις. Περιμέναμε ότι θα βγούμε κι εμείς μπροστά, είχαμε τους παίκτες και περιμέναμε να βάλουμε το γκολ. Για να κερδίσεις εκτός έδρας με τέτοιες ομάδες σίγουρα θέλει και τύχη.

Έχουμε το Σάββατο ένα δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα και θα καλέσουμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο να μας στηρίξουν.


Για το ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας: «Ήξερα ότι ο ΠΑΣ έχει καλή και δυνατή ομάδα, που παίζει ποδόσφαιρο. Η σκέψη μου ήταν ο μεσαίος χώρος να έχει παίκτες που θα παίξουν 90 λεπτά δυνατά. Στο κέντρο ήθελα να κάνω παιχνίδι, να αντέξουν τα παιδιά την πίεση και το τρέξιμο, γιατί περίμενα να γίνει μάχη. Γι' αυτό και έκανα και τις αλλαγές εκεί. Να μην το παίζω έξυπνος, γιατί χρειάστηκε και τύχη, αλλά θέλω οι παίκτες να δίνουν το μάξιμουμ».

Γιατί επιμένει με τον Μπαργκάν που δεν είναι σε καλή κατάσταση: «Ο Μπαργκάν παίζει 120% για την ομάδα, δίνει μάχες και να μη βάλει γκολ ως το τέλος της σεζόν, αν έχει θέληση και προσπαθεί, θα συνεχίσει να παίζει όσο είμαι εγώ στην ομάδα. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και με βοηθάει σε πολλές δουλειές, είναι πολύτιμος για 'μενα. Είδατε ότι τα Γιάννενα είναι καλή ομάδα και λίγες ομάδες παίρνουν βαθμούς εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: