Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Βαρουξάκης: «Κανονικό το γκολ του Πλατανιά, αλλά...»

Ο Πρόεδρος του Πλατανιά Στέλιος Βαρουξάκης τόνισε στο gazzetta.gr ότι το γκολ του Φαΐσκα είναι κανονικό και πρόσθεσε ότι ο Άρης δεν έκανε φάση σε όλο τον αγώνα για να φωνάζει για την διαιτησία.
Ο Άρης διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου με τον πρόεδρο του Πλατανιά, Στέλιο Βαρουξάκη, να μιλάει στο gazzetta.gr και να εκφράζει τα παράπονά του για την επιλεκτική ευαισθησία σε θέματα διαιτησίας σε ότι αφορά τον Πλατανιά, ενώ τόνισε ότι το δεύτερο γκολ της ομάδας του είναι κανονικό.
Κύριε Βαρουξάκη ένα σχόλιο για την χθεσινή αναμέτρηση και τα όσα έλαβαν μέρος;
«Αυτή την ερώτηση μπορείτε να την κάνετε στον Άρη όχι σε εμάς. Που τον αδίκησε τον Άρη η διαιτησία. Τι μπάλα έπαιξε χθες που ισοφάρισε με ένα γκολ τυχερό και δεν έκανε φάσεις σε ολόκληρο τον αγώνα. Βέβαια, δεν είδα την ίδια ευαισθησία όταν αδικείται ο Πλατανιάς»
Ο Άρης θεωρεί ότι έχει αδικηθεί από την χθεσινή διαιτησία για την φάση του δεύτερου γκολ του Πλατανιά. Η γνώμη σας; 
«Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ τίποτα. Δεν έχω σχολιάσει διαιτησία και δεν θα την σχολιάσω τώρα. Για μένα η μπάλα έχει περάσει την γραμμή και το γκολ είναι κανονικό. Άλλωστε δείτε και την κίνηση των χεριών προς τα μέσα του τερματοφύλακα του Άρη».
Το ματς αυτό ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο για την ομάδα. Πόσο σημαντική για την συνέχεια ήταν η νίκη αυτή; 
«Πράγματι ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο το χθεσινό ματς. Πήραμε μία σημαντική νίκη, αλλά ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας. Έχουμε έναν γολγοθά αλλά θα τα καταφέρουμε».
Στους πόσους βαθμούς θεωρείτε ότι θα κριθεί η παραμονή;
«Νομίζω έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Πιστεύω χρειάζονται τουλάχιστον αλλοι δώδεκα βαθμοί για να μπορέσουμε να μιλάμε με σιγουριά».
Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέστρεψε στην ομάδα και ήδη ήρθε η πρώτη νίκη.
«Ο Άγγελος Αναστασιάδης κάνει πολύ καλά την δουλειά του και παρά τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν πιστεύω θα τα καταφέρει και στο τέλος θα χαμογελάμε».
Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στο κόσμο;
«Εμείς τα μηνύματά μας τα στέλνουμε στο γήπεδο και νομίζω στο τέλος η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: