Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Αναστασιάδης: «Δύσκολο και αγχωτικό ματς»

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Πλατανιά στο παιχνίδι με τον Άρη, έμεινε ο Άγγελος Αναστασιάδης, τονίζοντας ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο και αγχωτικό ματς.

Αναστασιάδης: «Δύσκολο και αγχωτικό ματς»
Παθός είχαν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά κόντρα στον Άρη, σύμφωνα με τον προπονητή των Κρητικών, Άγγελο Αναστασιάδη. Ο 61χρονος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά τόνισε πως έχουν δρόμο ακόμα μπροστά τους.

Σε ότι αφορά την επίμαχη φάση του 77ου λεπτού όπου ο Πλατανιάς πέτυχε το δεύτερο του γκολ, με τον Άρη να έχει έντονα παράπονα, θεωρώντας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή, τόνισε ότι δεν έχει άποψη και πως θέλει να δει το βίντεο με τις φάσεις για να κρίνει τι έγινε.

«Πολύ δύσκολο και αγχωτικό το ματς. Το ρίσκο και το λάθος ήταν εύκολα για τα παιδιά. Προσπάθησαν με πάθος κι εκεί τα πήγαμε καλά. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά. Τώρα που θα έχουμε μια μέρα παραπάνω να ξεκουραστούμε ελπίζω να δουλέψουμε πιο ήρεμα. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα και δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο γι΄αυτό», ανέφερε ο Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: