Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Δημούτσος: «Αφιερωμένη στον κ. Σπανό»

Αφιερωμένη στον Γιώργο Σπανό είναι η νίκη που πέτυχε ο Ατρόμητος 2-0 επί της SKODA Ξάνθης για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως τόνισε ο Ελίνι Δημούτσος.

Δημούτσος: «Αφιερωμένη στον κ. Σπανό»
Στον Γιώργο Σπανό αφιέρωσε τη νίκη του Ατρόμητου 2-0 επί της SKODA Ξάνθης, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ο Ελίνι Δημούτσος σε δηλώσεις του στην Nova:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πολύ σημαντικό γιατί η ομάδα ψυχολογικά δεν ήταν στα καλύτερα της. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε για να το αφιερώσουμε στον πρόεδρο μας».

Παράλληλα, ο μέσος των «κυανόλευκων» επεσήμανε πως όσοι βρίσκονται στην ομάδα ξέρουν τι άνθρωπος είναι και δεν τους απασχολεί τι λένε οι υπόλοιποι, αλλά τον στηρίζουν:

«Εμείς ξέρουμε πραγματικά τι άνθρωπος είναι. Εμείς τον έχουμε ζήσει εδώ. Ο κόσμος που δεν τον ξέρει μπορεί να λέει τα δικά του, εμείς όμως που τον ξέρουμε δεν νομίζω πως είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει. Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε όλοι μαζί του και τον περιμένουμε σύντομα κοντά του.

Εγώ δεν σκεφτόμουν καθόλου την ήττα από το Λεβαδειακό. Σκεφτόμουν πως θα νικήσουμε το παιχνίδι για τον πρόεδρο. Το θέλαμε πάρα πολύ για να τον κάνουμε χαρούμενο, μας είχε πει και ο κ. Αγγελόπουλος πως ήθελε να νικήσουμε το ματς και θέλαμε να του κάνουμε αυτή τη χάρη. Είμαστε μαζί του όλοι, όλοι μαζί»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: