Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Εξάψαλμος» από Δέλλα για την ήττα!!

Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να αλλάξει τακτική, απέναντι σε κάποιους που δεν είχαν την πρέπουσα παρουσία στον αγώνα με την Θύελλα

«Εξάψαλμος» από Δέλλα για την ήττα
Ο Τραϊανός Δέλλας, συγκέντρωσε τους παίκτες το πρωί της Κυριακής στα Σπάτα, και έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης». Συγκεκριμένα τους επισήμανε, πως δεν πρέπει να δίνουν δικαίωμα στους αντιπάλους, να πιστεύουν πως μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, ενώ τους εξέφρασε τα παράπονα του, για την έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια. Τους υπενθύμισε μάλιστα, πως όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε ανάμεσα στην οκτάρα της προηγούμενης αγωνιστικής, μέχρι το σαββατιάτικο ματς, πως δεν ήθελε να υπάρξει εφησυχασμός.

Το βέβαιο είναι πως ο Δέλλας, δεν θα μείνει μόνο στις παρατηρήσεις που έκανε την Κυριακή, αλλά θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο προσεχές παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο και αυτό θα φανεί και από τις προπονήσεις που θ’ ακολουθήσουν μέσα στην εβδομάδα, καθότι δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα κάποιων ποδοσφαιριστών.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: