Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ησυχία μην ξυπνήσει ο ΠΑΟΚ!!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αφήνει στην άκρη το ματς της Τούμπας και σχολιάζει τις ομάδες που κέρδισαν λόγω των... καλών φίλων τους και τις ζητάει να σεβαστούν τον «ύπνο» του ΠΑΟΚ!
Μικρή η σημασία του αγώνα της Τούμπας σε σχέση με όόόλα τα άλλα που συνέβησαν αυτό το Σαββατοκύριακο. Τρεις ομάδες (και όχι μόνο) ξέσπασαν απέναντι σε άλλες τρεις ομάδες που έχουν… καλούς φίλους. Και επιτέλους άνοιξαν στόματα…
 
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έδινε ένα παιχνίδι, ανάμεσα στα δύο ματς με την Μπενφίκα. Αυτό ήταν ένα θέμα για το μυαλό όλης της ομάδας. Επί της ουσίας και παρά το γεγονός ότι ο Στέφενς άλλαξε έξι παίκτες στην ενδεκάδα, η εικόνα του Δικεφάλου δεν ικανοποίησε.
 
Το 4-3-3 με «εξάρι» και δύο «οκτάρια» δεν ήταν αρκετό να ανοίξει την οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου. Ήταν απαραίτητο ένα δεκάρι και φυσικά φωτογραφίζουμε τον Βούκιτς. Χωρίς αυτόν ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στις κλειστές άμυνες και αυτό δεν είναι νέο. Γιατί χθες παίκτες όπως οι Στοχ-Λούκας-Νάτχο-Χούσεν δεν είχαν ατομική ενέργεια κι’ αυτό είναι ένα θέμα…  
 
Τέλος πάντων το 3-0 είναι άδικο για τον Πανθρακικό…
 
Πάμε παρακάτω…
 
Παιδιά (ξέρετε εσείς…) πρέπει –αρχικά - να βρούμε να πούμε και να γράψουμε για να απαξιώσουμε τον Βελλή. Μα είδατε τι ανακοίνωση έβγαλε ο… αθεόφοβος.
Μα να χαρακτηρίσει ΤΙΠΟΤΑ τον Αναστόπουλο χωρίς τον ερυθρόλευκο μανδύα… (Μάλλον του ερυθρόλευκου  Πλατανιά θα εννοούσε… Αλήθεια που αλλού πήγε το μυαλό σας;)
 
«…επιτυχημένο και αληθινό το σύνθημα των οπαδών μας στο 2ο ημίχρονο, που φώναζαν όλοι μαζί ρυθμικά «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός».
 
Δηλαδή τι; Εννοεί ότι… μάλλον κατάλαβαν πως έπρεπε να φωνάξουν, για να παραμείνουν στην κατηγορία όπως άλλοι; Έχει πλάκα να θεωρεί ότι συγκεκριμένες ομάδες (που παλεύουν για παραμονή) με δυνατούς φίλους, έχουν ευνοϊκές διαιτησίες;  Σιγά-σιγά αυτός ο Βελής θα μας πει πως εκτός όλων των άλλων, στην κατηγορία «πρέπει» να μείνουν και όσοι δίνουν ή παίρνουν παίκτες προς και από συγκεκριμένη κατεύθυνση!  
Ή κάποιοι άλλοι που ψηφίζουν πάντα ΝΑΙ στις προτάσεις στην λίγκα.
 
(Γι’ αυτό σας λέω να κάνουμε μία σύσκεψη να βρούμε τι θα του καταλογίσουμε -όλοι μαζί όμως- για να του κόψουμε την φόρα. Ας αφήσουμε την ουσία όσων καταγγέλλει και ας βρούμε κάτι άλλο να του χρεώσουμε…).
 
«Καταλαβαίνω έστω και αργά ότι έχουν δίκιο αυτοί που εδώ και χρόνια φώναζαν πως είναι απλά ένα «εργαλείο» της ΚΕΔ για να εκτελεί τις εντολές της. Και όλοι ξέρουμε ποιος κατευθύνει την ΚΕΔ, που ούτε καν νόμιμο πίνακα διαιτητών δεν έχει συγκροτήσει».
 
Πω-πω αλητεία! Μα είναι δυνατόν να σπάει το μπλοκ των μουγκών και «χεσμένων» από φόβο παραγόντων και να μιλάει κάποιος για «εργαλεία» της ΚΕΔ που εκτελούν εντολές; Χίλιες φορές ντροπή να αφήνει υπονοούμενα γι’ αυτούς που «κατευθύνουν» την ΚΕΔ. Αυτός ο Βελής θα μας πει σε λίγο ότι όλα αυτά έχουν καταγραφεί και σε τηλεφωνικές συνομιλίες! Τι ντροπή; Μα να δυσφημεί έτσι το προϊόν ο Βελλής;
 
«…είμαι βέβαιος πως ο παρατηρητής διαιτησίας θα του βάλει άριστα, η σχεδόν άριστα».
 
Ε αυτό παραπάει… Ως εδώ και μη παρέκει!         Σιγά που θα μας πεις «ελεγχόμενους» και τους παρατηρητές αλλά και αυτούς που «δημοσιοποιούν» τις εκθέσεις τους για να περνάνε κλίμα…
 
(Κάτι έγραψε και για δημοσιογράφους… αλλά αυτά δεν τα είδαμε!)
 
Λοιπόν μάγκες… Ας τον βγάλουμε τρελό. Ξεκινήστε… Ξέρετε εσείς…
 
* Δυστυχώς ο Άρης (με τον οποίο δεν έχουμε κανένα κόμπλεξ και δεν βγάζουμε καμία κακία ή ειρωνεία) ξέρει ότι για συνεργασίες-φίλους- δανεικούς και άλλα τέτοια (που σήμερα θίγονται) με βοήθειες κτλ. έχασε (από πέρυσι) το δικαίωμα να μιλάει. Και φέτος ξέρει καλά ποιες είναι οι αρεστές ομάδες που θα παραμείνουν… (Ο Αναστασιάδης τι ρόλο έχει σε αυτό το πράγμα, μόνο ο Θεός ξέρει! Μάλλον δεν ξέρει...)   
 
* Αγανάκτησαν και οι Παναθηναϊκοί με τον χθεσινό αντίπαλό τους (και την διαιτησία) μια και θεωρούν (και αυτοί) ότι υπάρχουν ομάδες που «πρέπει» να αντιμετωπίζονται καλύτερα λόγω καλών φίλων…  
 
Τι γίνεται ρε παιδιά; Τώρα ξύπνησαν όλοι;
 
Παρακαλούνται αυτοί που χθες και προχθές αντέδρασαν και «φώναξαν» , να μην ξεπερνούν τα όρια, να μην κάνουν φασαρία και «ξυπνήσουν» τον ΠΑΟΚ! Σας παρακαλούμε σεβαστείτε τον «ύπνο» τους!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: