Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που καταβάλαμε»

Ευχαριστημένος από του παίκτες του Πανιωνίου για το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό, παρά την ήττα, δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που καταβάλαμε»
Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών, ωστόσο ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, έμεινε ικανοποιημένος καθώς οι παίκτες του έδειξαν μια ανταγωνιστική εικόνα στο παρκέ του κλειστού της Νέας Σμύρνης.

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός είχε ένα ελαφρύ προβάδισμα αλλά ήμασταν κοντά. Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός πήρε διαφορές, όμως και πάλι καταφέραμε να τις καλύψουμε και να παραμείνουμε μέσα στο ματς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, φτάσαμε ως το τέλος και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που καταβάλαμε», ήταν το σχόλιο του προπονητή της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Από την πλευρά των παικτών του Πανιωνίου, ο Μαρκ Κάρτερ, ανέφερε: «Το ματς ήταν πολύ σκληρό και από τις δύο ομάδες. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και πολλές δεύτερες ευκαιρίες στον αντίπαλο να σκοράρει. Παλέψαμε να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά σε αυτή μας την προσπάθεια ξοδέψαμε πολλή ενέργεια. Είναι δύσκολο απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός να πετύχεις κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: