Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Μπέλιτς: Υπήρχε πολύ άγχος»

Ο αρχισκόρερ του Πλατανιά, Τόρες αλλά και ο Νίκολα Μπέλιτς συμφώνησαν στις δηλώσεις του, πως το άγχος ήταν το μεγάλο εμπόδιο που ξεπέρασαν για να πάρουν τη νίκη με τον Άρη, οι παίκτες του Πλατανιά.

Μπέλιτς: Υπήρχε πολύ άγχος»
Ο ακραίος χαφ της ομάδας των Χανίων, μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε: «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η νίκη για μας. Όλα τα παιδία είχαμε άγχος στην αρχή, αλλά στο τέλος κερδίσαμε 2-1 και ηρεμήσαμε. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεφύγουμε όσο πιο γρήγορα από την επικίνδυνη ζώνη.
Το παιχνίδι λόγω του άγχους δεν ήταν τόσο καλό στην αρχή αλλά προσπαθήσαμε πολύ όλα τα παιδιά και προηγηθήκαμε 1-0. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη και παρά την ισοφάριση που δεχθήκαμε δεν το βάλαμε κάτω, πετύχαμε και δεύτερο γκολ και πήραμε τη νίκη στο τέλος».

Με τη σειρά του ο Τόρες υπογράμμισε:«Πάντα μια νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί όταν βρίσκεσαι σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση. Ο Άρης ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος ένα επεισοδιακό ματς αλλά πήραμε τη νίκη και αισθανόμαστε καλύτερα.
Είχαμε την πίεση γιατί παίζαμε στο γήπεδο μας και έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είχε προσθέσει άγχος στην ομάδα άλλα όλα καλά στο τέλος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: