Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πετράκης: «Στενάχωρη μέρα...»

Απογοητευμένος απ’ την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα στις καθυστερήσεις ήταν ο Γιάννης Πετράκης που έδωσε σύνθημα για διπλό στα Χανιά επί του Πλατανιά!

Πετράκης: «Στενάχωρη μέρα...»
Στενάχωρη χαρακτήρισε την σημερινή μέρα ο Γιάννης Πετράκης, λόγω της ήττας του ΠΑΣ Γιάννινα απ’ την Βέροια. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών τόνισε πως χάθηκε μια πρώτη ευκαιρία να «κλειδώσει» η παραμονή και έθεσε ως επόμενο στόχο το διπλό επί του Πλατανιά στα Χανιά, την επόμενη Δευτέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δυστυχώς δεν ήταν μια καλή μέρα για μας. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, γιατί ξέραμε ότι θα κατοχυρώναμε την κατηγορία σε μεγάλο βαθμό. Υπήρχε λίγο άγχος παραπάνω που έπαιξε το ρόλο του. Στο α' ημίχρονο, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, αλλά μας έλειπε η καλή τελική πάσα. Στη συνέχεια χάσαμε την καλή μας εικόνα, και δεν γίναμε επικίνδυνοι.

Στο β' ημίχρονο αλλάξαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν κάναμε το γκολ. Δεν τα καταφέραμε και κόντρα στη ροή φάγαμε το γκολ. Στο σημείο που μπήκε το γκολ δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα.

Είναι στενάχωρη η μέρα αυτή, αλλά όλα είναι στο ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να μένουμε σε κάτι που είναι πίσω. Μην ξεχνάμε ότι και με Παναιτωλικό βάλαμε το γκολ στις καθυστερήσεις. Ό,τι δεν πήραμε σήμερα, να το πάρουμε στα Χανιά».


Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με δύο ματς στην Κρήτη κι ένα με τον Παναθηναϊκό στα Γιάννινα: «Όλα τα παιχνίδια είναι ανοιχτά. Πριν από κάθε παιχνίδι υπάρχει θεωρητική προσέγγιση αν είναι εύκολο ή όχι. Κάποιοι θεωρούσανε εύκολο και το σημερινό, αλλά η πράξη έδειξε το αντίθετο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: