Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Παπαδόπουλος: «Θα είμαστε εδώ για τον κ. Σπανό»

Την απόλυτη στήριξη του Ατρόμητου στον Γιώργο Σπανό, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες, εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. «Οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά.

Παπαδόπουλος: «Θα είμαστε εδώ για τον κ. Σπανό»
Αποφασισμένος να στηρίξει τον Γιώργο Σπανό, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες, τόσο αυτός, όσο και όλη η ομάδα του Ατρόμητου, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην Nova, μετά τη νίκη της ομάδας του 2-0 επί της SKODA Ξάνθης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος:

«Δεν χρειαζόταν να μας το ζητήσει ο πρόεδρος. Είμαστε κοντά του, είμαστε μαζί του και θα κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε. Εδώ φαίνονται οι άνθρωποι και οι φίλοι, στα δύσκολα. Και εμείς θα είμαστε εδώ γι αυτόν».

Συν τοις άλλοις, ο έμπειρος επιθετικός τόνισε πως επηρεάζονται από την όλη κατάσταση, όσο και να προσπαθούν για το αντίθετο:

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα και όσο και αν δεν θέλεις, επηρεάζεσαι. Περνάει μία περιπέτεια ο πρόεδρος, είναι κάτι προσωπικό, ξέρουμε πως θα είναι κοντά και είναι κοντά μας. Εμείς πρέπει να παίζουμε μπάλα γιατί είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Εμείς ξέρουμε πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ήμασταν επηρεασμένοι όλοι και από χθες ειδικά, αλλά όταν μπαίνεις μέσα από τις γραμμές δεν σκέφτεσαι τίποτα. Παίξαμε καλά απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα και όλα πήγαν καλά.

Προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματίες 100%, αλλά είμαστε άνθρωποι και όχι ρομπότ. Επηρεαζόμαστε και εμείς, αλλά αυτό που κάνουμε το αγαπάμε.

Μέχρι το τέλος θα προσπαθήσουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και είναι σημαντικό πως θα είμαστε στα πλέι οφ. Θα πρέπει σιγά σιγά να προετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ και να είμαστε έτοιμοι»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: