Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Παίζει χωρίς αναπληρωματικούς!!

Ακούω που λένε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε στο τάδε η, το δείνα παιχνίδι με τους..,αναπληρωματικούς και μετά σκεφτόμενος την ενδεκάδα…τσιμπιέμαι!
Ποιοι αναπληρωματικοί βρε παιδιά;
Πάρτε παράδειγμα το χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο ο Μίτσελ όντως έκανε εκτεταμένο ροτέϊσον (χωρίς Μαρκάνο, Μανιάτη, Εντινγκά, Τσόρι, Ολαϊτάν, Πέρεζ) ενόψει και του αγώνα με τη Γιουνάϊτεντ.  Έπαιξε με…αναπληρωματικούς;
Γκολκίπερ ο Ρομπέρτο. Ακραία μπακ Σαλίνο και Χολέμπας. Στόπερ Μανωλάς και Αβραάμ. Μεσαία γραμμή οι Σάμαρης, Μασάντο, Ιμπαγάσα. Και μπροστά Κάμπελ, Σαβιόλα και Φουστέρ.
Με εξαίρεση τον γεροΙμπαγάσα, ποιος είναι αναπληρωματικός απ΄ όλους αυτούς; Ο πιο…αναπληρωματικός είναι ο Αβραάμ, με 15 συμμετοχές στην ενδεκάδα! Μήπως είναι αναπληρωματικός ο Μασάντο, που έπαιξε βασικός στα δύο από τα έξι παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ;
Αναπληρωματικούς στον Ολυμπιακό, πλην του Κάνιο, μπορείς να πεις μόνο τον Σέποβιτς και τον Πελέ, που χθες μπήκαν αλλαγή. Άντε και τον Μιγκέλ Τόρες, που είναι μονίμως τραυματίας. Ούτε καν τον Παπάζογλου, αφού έχει 10 παιχνίδια στην αρχική ενδεκάδα.
Απλά αυτό που έχει κάνει, πάρα πολύ σωστά, ο Μίτσελ είναι να «απλώσει» τα όρια των βασικών παικτών του. Και να τους φτάσει στους 18!  Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπάζογλου, Μανωλά, Μαρκάνο, Αβραάμ, Μπονγκ, Χολέμπας, Σάμαρης, Εντινγκά, Μανιάτης, Μασάντο, Τσόρι, Σαβιόλα, Φουστέρ, Πέρεζ, Κάμπελ, Ολαϊτάν.
Κι  από συγκυρία (βλέπε τραυματισμό) δεν έχει μπει ακόμη σε αυτό το γκρουπ ο Βαλντέζ, που δικαιωματικά ανήκει σε αυτό. Βάλτε και τον Μέγερι, που παίζει όλα τα ματς κυπέλλου, πάμε στους 20. Και πλέον ολοένα παίρνουν και πιο πολύ χρόνο συμμετοχής κι ο Σέποβιτς, αλλά κι ο Ιμπαγάσα.
Μιλάμε για ουσιαστικά δύο ενδεκάδες, όπου όλοι παίζουν! 
Παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι έτοιμος ο Σαβιόλα την Τρίτη. Ούτε την Κυριακή...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: