Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Έπιασε… διψήφιο η Λέστερ!!

 Μετά την ισοπαλία (3-3) της ΚΠΡ με τη Μπέρνλι, η Λέστερ κατάφερε να πιάσει… διψήφιο αριθμό διαφοράς από τους διώκτες της, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Μπόρνμουθ στην 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  
Οι «αλεπούδες» πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάρη στο γκολ του Κέβιν Φίλιπς στο 81ο λεπτό, με τον έμπειρο φορ να πετυχαίνει και το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα, η οποία πλέον απέχει 10 βαθμούς από τη δεύτερη ΚΠΡ!
Στο «Έλαντ Ρόουντ», λίγες ώρες μετά την αναταραχή που προκλήθηκε για την απόλυση του Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ, ο οποίος όμως παραμένει στο «τιμόνι» της Λιντς, όπως αποφάσισε σήμερα η νέα διοίκηση (!), τα «παγώνια» διέλυσαν με σκορ 5-1 τη Χάντερσφιλντ. Χατ-τρικ πέτυχε ο Ρος ΜακΚόρμακ.
Σε τροχιά ανόδου μέσω των πλέι-οφ παραμένει η Ρέντινγκ μετά το 3-0 επί της Μίλγουολ, ενώ η Ντέρμπι απέτυχε να φτάσει στην 3η θέση της βαθμολογίας, βλέποντας Μακέντα να σκοράρει στο φινάλε χαρίζοντας στη Μπέρμιγχαμ τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 3-3.
Νίκη με ανατροπή χάρη σε γκολ των Ζόρντι Γκόμεζ και Φορτουνέ για τη Γουίγκαν που επικράτησε 2-1 της Τσάρλτον.
Αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα πέντε λεπτών (!) για τον Εμάνουελ Φρίμπονγκ, στη νίκη της Ρέντινγκ επί της Μίλγουολ με σκορ 3-0 στο «Ντεν».
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:
ΚΠΡ – Μπέρνλι 3-3
Μπέρμιγχαμ – Ντέρμπι 3-3
Μπλάκμπερν – Μπλάκπουλ 2-0
Μπόρνμουθ – Λέστερ 0-1
Ντονκάστερ – Μίντλεσμπρο 0-0
Ίπσουϊτς – Μπόλτον 1-0
Λιντς – Χάντερσφιλντ 5-1
Μίλγουολ – Ρέντινγκ 0-3
Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπάρνσλεϊ 1-0
Γουίγκαν – Τσάρλτον 2-1
Γουότφορντ – Μπράιτον (2/2, 17:00)
Νότιγχαμ Φόρεστ – Γιόβιλ (2/2, 17:00)
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: