Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Καπίνο: «Σεβαστείτε μας…»

Έκκληση του Στέφανου Καπίνο στον κόσμο να σεβαστεί τους ποδοσφαιριστές, μετά και τον τραυματισμό που υπέστη, όταν δέχθηκε αναπτήρα στο μάτι. Διαβάστε τι δηλώνει ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Καπίνο: «Σεβαστείτε μας…»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Καπίνο στην κάμερα της Nova…
Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα όπως έπρεπε. Κλειστήκαμε πίσω. Ο ΟΦΗ βρήκε την ευκαιρία με το πέναλτι και έκανε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά, σε μία αντεπίθεση καταφέραμε να κάνουμε το γκολ, ενώ στο δεύτερο ίσως κάποιες αποφάσεις του διαιτητή μας επηρέασαν και οπισθοχωρήσαμε».

Για το αν έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός να βγει πιο μπροστά: «Δεν μπορώ να το πω εγώ. Δεν είμαι ειδικός. Σημασία έχει οτι δεν χάσαμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και τα παιχνίδια που ακολουθούν, όπου πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Για την επέμβασή του στο πέναλτι, το οποίο παραλίγο να πιάσει: «Από τη στιγμή που δεν το πιάνεις, δεν έχει σημασία. Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να πω κάτι… Ήρθαμε σε μία έδρα δύσκολη. Δεν ζητάμε να σεβαστούν την φανέλα του Παναθηναϊκού αν δεν μπορούν, αλλά εμάς ως ανθρώπους που βγάζουμε το ψωμί μας. Δεν γίνεται να φοβόμαστε το τί θα μας έρθει στο κεφάλι. Δεν γίνεται να παίζουμε με αυτό το άγχος. Και πέρυσι είχαμε τα ίδια με τον Χάρη και φέτος πήγαν να μου βγάλουν το μάτι, με έναν αναπτήρα. Ξαναλέω, δεν ζητάω να μας σεβαστούν σαν Παναθηναϊκό, αλλά τουλάχιστον σαν ανθρώπους»

Για το σερί που σταμάτησε: «Το θετικό είναι οτι πήραμε βαθμό. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, με Αστέρα και ΠΑΟΚ. Είμαστε μέσα σε Κύπελλο. Ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ, θα είναι ιδανικό με ενδεχόμενο κατάκτηση Κυπέλλου».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί: «Είναι σημαντικό να κυνηγήσουμε τη νίκη».

«Πρέπει να νικάμε και τους διαιτητές»
Παραπονούμενος έφυγε απ’ το Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικεντρώθηκαν στο οφσάιντ πριν το πέναλτι της ισοφάρισης του ΟΦΗ και τόνιζαν ότι «μάλλον πρέπει να νικάμε και τους διαιτητές».

Οργισμένοι απ’ τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ (1-1) παρουσιάζονται στον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν έντονα παράπονα απ’ τον Κουτσιαύτη και με αφορμή κυρίως το οφσάιντ πριν το πέναλτι της ισοφάρισης των Κρητικών σχολίαζαν:

«Φαίνεται ότι σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές, αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Από το 0-1 και μετά τόσο ο Κουτσιαύτης όσο και ο Κωσταράς σφύριζαν… 100-0, με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι και της αποβολής που έχει ξεκινήσει από καθαρή θέση οφσάιντ. Είχαν προηγηθεί αρκετές ακόμη προειδοποιητικές βολές από το συγκεκριμένο δίδυμο».

Οι «πράσινοι», εξάλλου, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και τον τραυματισμό του Στέφανο Καπίνο από αναπτήρα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά χτυπήθηκε παίκτης μας σε αυτό το γήπεδο. Πέρυσι ήταν ο Μαυρίας που δέχτηκε σφαλιάρα από οπαδό, φέτος ο Καπίνο έφαγε αναπτήρα στο μάτι. Κατά τα άλλα στη Λεωφόρο με το παραμικρό διακόπτονται οι αγώνες και καλούν σε απολογία τον Παναθηναϊκό. Το ακόμη πιο σοβαρό στην ιστορία αυτή είναι ότι στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής ΔΕΝ έγραψε για τον τραυματισμό του Καπίνο, απλά ανέφερε γενικώς ότι έπεσαν αντικείμενα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: