Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Μάουρερ: «Να μην τα παρατήσει ο Άρης»

Αισιόδοξος πως ο Άρης μπορεί να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Ράινερ Μάουρερ. Ο τεχνικός της Ξάνθης χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μάουρερ: «Να μην τα παρατήσει ο Άρης»
Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την ισοπαλία της Ξάνθης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έμεινε ο Ράινερ Μάουρερ. Ο Γερμανός τεχνικός των Ακριτών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης απέναντι στον Άρη, τόνισε πως οι χαμένες ευκαιρίες κόστισαν στην ομάδα του.

Όσον αφορά την προσπάθεια των «κίτρινων» για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, ο Μάουρερ τόνισε πως είναι σε θέση να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σε μία δυνατή ατμόσφαιρα. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά όσο περίμενα. Μετά από δώδεκα λεπτά όμως είχαμε το πέναλτι που δεν δόθηκε στο Σολτάνι. Στο τέλος του ημιχρόνου χάσαμε την ευκαιρία πάλι με τον Καρίμ. Η ισοπαλία είναι δίκαιη.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε γρήγορα ένα γκολ και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά. Ύστερα χάσαμε εύκολα κάποιες ευκαιρίες και αφού κάναμε ένα μεγάλο λάθος, ήρθε το 1-1.

Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Άρης τα έπαιξε όλα για όλα. Δημιουργήθηκε χώρος για εμάς και είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Εύχομαι στον Άρη τα καλύτερα. Είναι μια μεγάλη ομάδα και να μην τα παρατήσει ποτέ».


Για το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης πριν τη φάση του Σολτάνι: «Είχα καλύτερη θέση, αλλά δεν το είδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: