Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Χαζο-Βιόλα! (video)

Σαν… κουτή την πάτησε στη Σαρδηνία η Φιορεντίνα! Απέναντι σε μια απ’ τις πιο ντεφορμέ ομάδες της Serie A, οι «βιόλα» ηττήθηκαν 1-0 κι έχασαν ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη για το Champions League.

Χαζο-Βιόλα! (video)
Τις ανεπίτρεπτες γκέλες για ομάδα που ονειρεύεται τα μεγαλεία του Champions League συνέχισε η Φιορεντίνα. Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Τζένοα, οι «βιόλα» κατάφεραν να… αναστήσουν την Κάλιαρι, χάνοντας 1-0 στη Σαρδηνία.

Οι παίκτες του Βιντσέντζο Μοντέλα δεν βρήκαν ποτέ απάντηση στο γκολ του Πινίγια (με πέναλτι στο 39’) και χάνοντας το αήττητο έξι αγωνιστικών, επέτρεψαν στους γηπεδούχους να νικήσουν για πρώτη φορά μετά από αντίστοιχο διάστημα.

Έδωσαν, έτσι, την ευκαιρία στη Νάπολι ν’ απομακρυνθεί (αν περάσει αύριο απ’ την έδρα της Αταλάντα), την ίδια ώρα που η Κάλιαρι απομακρύνθηκε κάπως απ’ τις τελευταίες θέσεις.

Εκεί όπου έμεινε καρφωμένη για τα καλά η Μπολόνια. Με βασικό τον Κονέ και αλλαγή (στο 74’) τον Χριστοδουλόπουλο, οι «ροσομπλού» δεν μπόρεσαν ν’ αντισταθούν ούτε στην Ουντινέζε. Με πέναλτι του Ντι Νατάλε λοιπόν (στο 15’) κι ένα γκολ του Λόπεζ στις καθυστερήσεις, η ομάδα του Φραντσέσκο Γκουιντολίν επικράτησε 2-0 και απομακρύνθηκε κάπως απ’ τους μπελάδες.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: