Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

«Νικήσαμε από την πίστη των παικτών»

Στην πίστη των παικτών απέδωσε τη νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον Λεβαδειακό στο ντεμπούτο του στον πάγκο ο Γιάννης Πετράκης.

«Νικήσαμε από την πίστη των παικτών»
Ο Κρητικός τεχνικός τόνισε πως βοήθησε σημαντικά και ο κόσμος, έμεινε ευχαριστημένος από τη δημιουργία και την εκτέλεση, αλλά έχει παράπονα από την άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Χαρακτήρισε τον ΠΑΣ μεγάλη ομάδα, πως επικεντρώθηκε στην τακτική τις τελευταίες μέρες, ενώ περιμένει καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί η προσπάθεια που έκαναν ήταν πολύ σπουδαία. Έδειξαν ότι θέλουν το παιχνίδι. Ο κυριότερος λόγος που νικήσαμε δίκαια ήταν η πίστη των παικτών. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν ο 12ος παίκτης και μας βοήθησε στην προσπάθεια που κάναμε.

Ξεκινήσαμε καλά, είμαστε σε καλή φάση δημιουργίας, κάναμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ, όποια προβλήματα προέκυψαν στην άμυνα, έγιναν από κακή διαχείριση, κάτι που βελτιώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε γενικά και καλή εμφάνιση και νικήσαμε δίκαια. Το παιχνίδι αυτό πρέπει να τελειώσει και να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς με τη SKODA Ξάνθη.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ο ΠΑΣ είναι από τις πιο μεγάλες ομάδες. Είμαι ευχαριστημένος από την καλή διάθεση των ανθρώπων της ομάδας και από τον κόσμο.

Από την ομάδα που έκανε μια εντυπωσιακή πορεία λείπουν κάποιοι παίκτες, αλλά οι περισσότεροι είναι και φέτος. Δεν είμαι προσωπολάτρης. Δουλέψαμε και λίγο τακτική αυτές τις μέρες, αλλά ο βασικός παράγοντας είναι τα παιδιά ότι απέκτησαν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη και αυτό το έδειξαν μέσα στο γήπεδο.

Δεν ήταν "σκοτωμένη" η ομάδα. Αν ήταν "σκοτωμένη", δεν μπορούσε να "αναστηθεί". Η αξία της υπήρχε και αναδείχτηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Απλά, ήταν πεσμένη η ψυχολογία των παικτών, λόγω των τεσσάρων ηττών.

Μας έλειπαν κάποια παιδιά που είναι σημαντικά, αλλά και τα παιδιά που έπαιξαν είναι καλοί παίκτες. Ο ΠΑΣ μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Να πάμε βήμα-βήμα και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό για το τι καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: