Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Με τα νέα πρόσωπα και η… υπόσχεση!!

Με Μαρκάνο και Βαλντέζ στην αποστολή ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» τον Παναιτωλικό, θέλοντας τη νίκη για να την αφιερώσει στα θύματα της Θύρας 7.

Με τα νέα πρόσωπα και η… υπόσχεση
Το νικηφόρο σερί του μέσα στο «Καραϊσκάκη» θέλει να διευρύνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται το μεσημέρι τον Παναιτωλικό (15:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες μετρούν 11 εντός έδρας νίκες μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Απρίλιο.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Μίτσελ θέλει το «τρίποντο» κόντρα στους Αγρινιώτες, αφού ήταν η μοναδική ομάδα που τους έφερε αντιστάσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Τα φώτα σήμερα θα είναι στραμμένα στον Μαρκάνο και τον Βαλντέζ, δύο εκ των νέο αποκτημάτων, που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ο Ισπανός στόπερ μπορεί να παίξει ως βασικός ως αντι-Σιόβας, ενώ ο Παραγουανός φορ ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να κάνουν πράξη και την επιθυμία της Ελευθερίας Τουμανίδη, η οποία τους ζήτησε νίκες και τίτλους για χάρη των παιδιών που χάθηκαν στην τραγωδία της Θύρας 7.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μαρκάνο (ή Παπαδόπουλο), Μανωλά και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Σάμαρης, ενώ την τετράδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κάμπελ, Ολαϊτάν, Ντομίνγκες και Σαβιόλα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Μπονγκ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Εντινγκά, Σέποβιτς και Βαλντέζ. Εκτός έμειναν οι Φουστέρ, Σιόβας και Πέρες.

Προϊστορία

Μπορεί να «κόλλησε» στο 0-0 στο ματς του πρώτου γύρου στο Αγρίνιο, αλλά ως γηπεδούχος ο Ολυμπιακός έχει μόνο νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό: 4-1 το 1975-76, 3-0 το 1976-77 και 2-0 το 2011-12.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: