Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Στις ΗΠΑ για εγχείρηση και τέλος η σεζόν ο Λο!!

Την απόφαση να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του Έισι Λο στο γόνατο με τον τρόπο που του είχε προτείνει ο γιατρός του πήραν η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο Αμερικανός γκαρντ, που θα μείνει εκτός για 6-9 μήνες.

Στις ΗΠΑ για εγχείρηση και τέλος η σεζόν ο Λο
Οριστικά χωρίς τον Έισι Λο μέχρι το τέλος της σεζόν θα πορευτεί ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις με τον προσωπικό γιατρό του παίκτη, αποφάσισαν να του επιτρέψουν να κάνει την επέμβαση στις ΗΠΑ και με τον τρόπο που εκείνος του είχε προτείνει, για να λύσει οριστικά και αμετάκλητα το πρόβλημα στον χόνδρο και τον τένοντα. Έτσι ο παίκτης θα αναχωρήσει άμεσα για την πατρίδα του, όπου θα υποβληθεί -πιθανότατα την προσεχή Τρίτη (4/02)- σε ολικό καθαρισμό του χόνδρου και ενίσχυσή του με βλαστοκύτταρα.

Η αποθεραπεία του, θα διαρκέσει από έξι έως εννέα μήνες, κάτι που σημαίνει πως αν όλα πάνε καλά, θα είναι σε θέση να αγωνιστεί από τη νέα σεζόν και οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν μπορούν να τον υπολογίζουν. Θυμίζουμε, πως το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, είχε προτείνει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με απλή αρθροσκόπηση, που θα κρατούσε τον Λο εκτός για δύο μήνες, αλλά σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο γιατρός του, δεν θα έλυνε διά παντός το πρόβλημα.

Αναφορικά με το μέλλον του Λο στον Πειραιά, η αποθεραπεία του θα γίνει στην Ελλάδα και θα λογίζεται κανονικά ως παίκτης της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι. Για τη νέα σεζόν, πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο να γίνει χρήση της οψιόν που έχει η ΚΑΕ για ανανέωση του συμβολαίού του και τη νέα σεζόν, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Σε ότι αφορά το ρόστερ του Ολυμπιακού, τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το αν θα αποκτηθεί και άλλος παίκτης στα γκαρντ, ή η ομάδα θα μείνει ως έχει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: