Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Τριανταφύλλου: «Σίγουρα θα σκοράρουμε»

Στον τρόπο που θα αγωνιστεί η Βέροια αναφέρθηκε ο Κώστας Τριανταφύλλου, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τριανταφύλλου: «Σίγουρα θα σκοράρουμε»
Την πεποίθηση ότι η Βέροια θα παίξει επιθετικά, δεδομένου ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο, αφήνοντας ανοιχτούς χώρους που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τόνισε ο Κώστας Τριανταφύλλου.

Ο μέσος του Πανθρακικού δήλωσε πως θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουν το τρίποντο, επισημαίνοντας πως η απουσία του Κάσες μπορεί να είναι σημαντική, αλλά όχι καθοριστική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Περιμένουμε δύσκολο το ματς με τη Βέροια, η οποία κυνηγάει τη νίκη γιατί είναι στο όριο και θα δώσει όλα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη όπως σε κάθε ματς.
Η Βέροια θα αγωνιστεί πιστεύω πολύ επιθετικά γιατί έχει πολύ καλούς παίκτες στο ένας εναντίον ενός και θα τα δώσει όλα για το τρίποντο. Εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μας ζητήσει ο προπονητής.

Στην κόντρα επίθεση είμαστε πολύ καλοί. Περιμένουμε τη Βέροια να παίξει πολύ επιθετικά, σίγουρα θα βρούμε ανοιχτούς χώρος και νομίζω πως σίγουρα θα σκοράρουμε.

Πρέπει να σουτάρουμε, όπως κάναμε στο ματς με τον Πανιώνιο. Πιστεύω θα τα πάμε καλά ακόμα και χωρίς τον Κάσες, έχει κι άλλους καλούς παίκτες η ομάδα όπως είναι ο Χασομέρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: