Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Σε τουρνουά με «μεγαθήρια» ο Ολυμπιακός!!

Σε καλοκαιρινό τουρνουά με ομάδες όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ θα μετάσχει σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός.
Με βάση αναφορές και ρεπορτάζ από την Αγγλία ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο διεθνές Κύπελλο πρωταθλητών το επερχόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά όπου θα μετάσχουν μεγάλα ονόματα από το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Πιο συγκεκριμένα μετέχουν εκεί οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Ρόμα, Ίντερ και Ολυμπιακός. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι από τις 26 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα ενώ θα γίνει συνέντευξη Τύπου στο Μαϊάμι.
Οι ομάδες θα χωριστούν σε γκρούπ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται η Λίβερπουλ θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο Σικάγο, με την Μίλαν στο Μαϊάμι και με την Σίτι στην Σάρλοτ. Οι ομάδες που θα βγουν πρώτες από κάθε όμιλο θα προχωρήσουν στα ημιτελικά. Ο τελικός πρόκειται να διεξαχθεί στο Μαϊάμι και στο 76.000 θέσεων γήπεδο του Sun Life.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: