Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

«Θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους»

Ο Ηλυσιακός πήρε νίκη-ανάσα κόντρα στον Πανελευσινιακό και συνεχίζει να κυνηγά την παραμονή του στην Α1 με τον Δημήτρη Λιόγα, να τονίζει ότι οι παίκτες του θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.

«Θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους»
Μεγάλη νίκη για τον Ηλυσιακό με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Σημαντικό αποτέλεσμα για τους «κιτρινόμαυρους» στην προσπάθεια τους για παραμονή με τον κόουτς της ομάδας, Δημήτρη Λιόγα να… προειδοποιεί ότι οι παίκτες του πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους!

«Είναι ευχάριστο να κάθομαι δίπλα στον Γιώργο (Σκαραφίγκα) με τον οποίο έχουμε καλή σχέση πολλά χρόνια. Ο Ηλυσιακός είναι γνωστό πως έπαιζε τα ρέστα του. Κατάφερε να διαχειριστεί το άγχος και να το κάνει δημιουργικό. Πηγαίναμε πρώτοι στην μπάλα και είναι εμφανής η διάθεση των παικτών να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους στη φετινή Α1. Ας μην βιάζονται κάποιοι να βγάζουν συμπεράσματα για το τι θα κάνει ο Ηλυσιακός γιατί οι ομάδες μπορούν να αλλάξουν πρόσωπο, είτε προς το καλό είτε προς το χειρότερο.

Οι Έλληνες έδειξαν την ποιότητά τους και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ήταν τονωτική ένεση ψυχολογίας αλλά και σήμερα! Δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν πήραμε τη διαφορά όμως, με τον Πίγκραμ να είναι μόλις δυο μέρες εδώ δεν θα ήταν απλά αφύσικο αλλά θαύμα να παίζαμε καλά στην τακτική έως το 40'»
, είπε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

Ο έμπειρος γκαρντ των Ιλισιωτών, Παναγιώτης Καυκής, ανέφερε από την πλευρά του: «Για μας ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Έπρεπε να κερδίσουμε για να μείνουμε ζωντανοί στο στόχο της παραμονής. Μπήκαμε πολύ δυνατά και το πάθος μας έδωσε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: