Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

«Κλεισμένος» ο Λάζιτς!

Σίγουροι παρουσιάζονται στην Ολλανδία για την μεταγραφή του Μπόμπαν Λάζιτς, ο οποίος θα δοκιμαστεί για έξι μήνες και θα υπογράψει το καλοκαίρι!

«Κλεισμένος» ο Λάζιτς
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Μπόμπαν Λάζιτς στον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει η SportDay, στην Ολλανδία υποστηρίζουν πως οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τον Ολλανδο-Βόσνιο δεξιό εξτρέμ και για έξι μήνες θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Μίτσελ.

Στη συνέχεια, αν πείσει τον Ισπανό προπονητή ο 20χρονο παίκτης θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Μάλιστα, τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή εκπροσωπεί ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος είχε φέρει τον Βάις στο Λιμάνι και πριν από λίγες μέρες έφυγε για την Λεχβίγια με μία άκρως ικανοποιητική πρόταση.

Ο Λάζιτς έπαιξε στο πρώτο μισό στη δεύτερη ομάδα του Αγιαξ (10 συμμετοχές και 1 γκολ), η οποία είναι στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν αναφέρει το παραμικρό για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως όλα δείχνουν ότι ο Ολλανδο-Βόσνιος άσος θα βρίσκεται στου Ρέντη τους επόμενους μήνες.

Εν τω μεταξύ, στο περιθώριο του σημερινού ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό είναι πιθανό το ενδεχόμενο να συζητηθεί το θέμα του Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί για το καλοκαίρι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: