Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η Καλλονή… της Τρίπολης!!!

Αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, με τον Μουνάφο να δημιουργεί και τους Χουάνμα και Καράσκο να σκοράρουν, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 της Καλλονής, πολύ εύκολα, στο ΟΑΚΑ.

Η Καλλονή… της Τρίπολης!
Δεν θέλει ούτε μεταγραφές, ούτε τίποτα! Ίσως, ο καλύτερος φετινός Αστέρας Τρίπολης, επικράτησε 2-0 της Καλλονής, στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετατρέποντας σε περίπατο μια δύσκολη έξοδο.

Εξαιρετικός ο Μουνάφο, δημιούργησε τα δύο τέρματα σε Χουάνμα και Καράσκο, ενώ οι Αρκάδες είχαν μια ακόμα σειρά από μεγάλες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του σκόρερ του δεύτερου τέρματος.

Πολύ κακή η Καλλονή, δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μπαντή και περιορίστηκε σε μακρινά σουτ των Λεοζίνιο και Μανούσου.

Το ματς:


Χωρίς να έχει διάθεση για… «αστεία» ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο να αντιμετωπίσει την Καλλονή με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι Αρκάδες, πίεσαν ψηλά, προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες με τον Μουνάφο και τον Χουάνμα, ωστόσο στις πρώτες τους απόπειρες δεν στάθηκαν τυχεροί. Ωστόσο, το γκολ δεν άργησε να έρθει.

Απέναντι σε μια Καλλονή, η οποία στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, το σκορ, άνοιξε ο Χουάνμα. Υπέροχη συνεργασία των Ντε Μπλάσις και Μουνάφο, με ασίστ του τελευταίου στον Ισπανό και η ομάδα της Αρκαδάις μπήκε από νωρίς στη θέση του οδηγού. Αυτό το προβάδισμα το κράτησε μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Εκεί που κάποιος θα περίμενε η Καλλονή να παρουσιαστεί διαφορετική και να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο Αστέρας ήταν πολύ καλύτερος, δημιούργησε αλλά και έχασε πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Χογκ, με τον Ουσέρο να χάνει τις πιο πολλές, ενώ είχε και δοκάρι με τον Καράσκο. Το γκολ, ωστόσο δεν ερχόταν.

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου δεν επαληθεύτηκε και λίγο αργότερα, η ομάδα του Βεργέτη διπλασίασε τα τέρματά της με τον Καράσκο, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μουνάφο, «κλειδώνοντας» τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Αστέρα, κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης.



Οι συνθέσεις των ομάδων:


Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Κειτά (75’ Φαρία), Καλτσάς, Γιορέντε (75’ Καζάκης), Μανούσος, Λεοζίνιο, Περόνε (68’ Γκι).

Στον πάγκο: Σιδεράκης, Φουρλάνος, Βαλιός, Γιαζιτζόγλου.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κοντοές, Εντό, Ουσέρο, Μουνάφο (81’ Τσαμπούρης), Ντε Μπλάσις (78’ Ζησόπουλος), Καράσκο (85’ Κάφα), Χουάνμα.

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Σέτι, Γκρατσίνι, Παπαχρήστος.

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)
Βοηθοί: Καραΐσαρίδης (Πιερίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: