Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Μίνιτς: «Λίγο μυαλό να είχαμε…»

Οι παίκτες του Άρη θα μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη από την Κηφισιά, στο ματς με την τοπική ομάδα, αν έπαιζαν λίγο πιο… μυαλωμένα, υποστήριξε ο Μίλαν Μίνιτς.

Μίνιτς: «Λίγο μυαλό να είχαμε…»
Ο Άρης γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΝΚ, για τη 16η αγωνιστική της Α1, όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν οι «κίτρινοι» είχαν λίγο περισσότερο… μυαλό, υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Μίνιτς.

«Είχαν πάθος και οι δυο ομάδες καθώς ήθελαν να κερδίσουν. Λίγο μυαλό πιστεύω να είχαμε, θα ήταν δίκαιο να κερδίσουμε εμείς. Έφτασε γρήγορα η διαφορά στους 19 πόντους, γυρίσαμε πίσω, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά. Έκαναν ό,τι μπορούσαν. Παίξαμε με ομαδικότητα και κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα. Το σημαντικό είναι να παίζεις καλά, άσχετα με το αποτέλεσμα. Παίζαμε δυνατά στην άμυνα, κάποια στιγμή άνοιγε όμως το παιχνίδι και τρώγαμε εύκολα καλάθια», ήταν το σχόλιο του Σέρβου κόουτς.

Από την πλευρά του ο γκαρντ των «κίτρινων», Σπύρος Μούρτος, σχολίασε: «Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα και ΤΟ ότι χάσαμε πολλά ριμπάουντ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μισό ισορροπήσαμε στην άμυνα στο ένας εναντίον ενός, αλλά χάσαμε ελεύθερα σουτ όταν γυρνούσαμε για να μπούμε μέσα στο παιχνίδι. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για το ματς με το Ρέθυμνο για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: