Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Θα αυξήσει ο Ολυμπιακός, θα μειώσει ο ΠΑΟΚ;

«Ντου από Παντού» για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, την διαφορά τους στο πρωτάθλημα και τους σημερινούς αγώνες. Έτσι όπως βλέπει κανείς το σημερινό πρόγραμμα, οι πιθανότητες είναι να αυξηθεί περισσότερο η διαφορά στην κορυφή, παρά να μειωθεί.
Μετά τις γιορτές
Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει. Με την έννοια ότι ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα δεν δείχνει στα ντουζένια του. Δεν παίζει τόσο καλά μετά τις γιορτές όπως στον α’ γύρο. Όχι τουλάχιστον μέχρι τώρα.
Το μεγάλο φαβορί
Εννοείται ότι ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί και η λογική λέει ότι θα κερδίσει, αλλά μπορεί να τον δυσκολέψει ο Παναιτωλικός. Ο οποίος, μάλιστα, πήρε πρόσφατα κι ένα διπλό εκτός έδρας.
Καίγεται
Στο άλλο ματς της ημέρας ο Πλατανιάς καίγεται για βαθμούς. Δυσκόλεψε, μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική τον Παναθηναϊκό. Χρειάζεται πόντους ο Πλατανιάς και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του απόψε.
Ανέβηκε
Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολύ το τελευταίο διάστημα και παίζει καλύτερο και πιο γρήγορο ποδόσφαιρο. Λογικά, έχει τον πρώτο λόγο.
Έχει ξεφύγει
Όπως και να έχει, η διαφορά στην βαθμολογία έχει ξεφύγει πια πολύ. Εδώ μιλάμε για έντεκα πόντους, όχι για πέντε – έξι. Για να μπορέσει, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ να πλησιάσει κάπως ώστε να ελπίζει, πρέπει να γίνουν πολλά. Και ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός. Δεν δείχνει διάθεση να κλωτσήσει βαθμούς. Το 10-0-0 στην έδρα του και το 9-2-0 εκτός έδρας, τα λέει όλα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: