Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

«Μονόδρομος η νίκη»

Να επιστρέψουν στις νίκες μετά από δέκα αγωνιστικές θέλουν στον Εργοτέλη με τον Βασίλη Ρέντζα να χαρακτηρίζει μονόδρομο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

«Μονόδρομος η νίκη»
Την άποψη ότι ο Εργοτέλης δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών εξέφρασε ο Βασίλης Ρέντζας, τονίζοντας πως πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες, κάνοντας την αρχή στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι Κρητικοί στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θα φιλοξενηθούν στη Νέα Σμύρνη με τον 22χρονο επιθετικό να χαρακτηρίζει τον Πανιώνιο καλή ομάδα απο την οποία ωστόσο μπορούν να αποσπάσουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, έχουμε να νικήσουμε καιρό. Έχουμε ανέβει ψυχολογικά όμως αυτή την εβδομάδα και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά.

Δεν εκμεταλλευτήκαμε τα δύο ματς που είχαμε στην έδρα μας και δεν πήραμε τη νίκη αλλά έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο ή ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι καλή ομάδα με νεαρούς παίκτες ο Πανιώνιος άσχετα με τα οικονομικά προβλήματα που έχουν. Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά.

Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για ισοπαλίες και ήττες, η νίκη είναι μονόδρομος αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα σύμφωνα με τις δυνατότητές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: