Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η «απόδραση» των εννέα!!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Εργοτέλη επί του Πανιωνίου με 1-0, αν και ολοκλήρωσε το ματς με εννέα. «Χρυσός» σκόρερ ο Διαμαντάκος. Από την 11η αγωνιστική είχαν να νικήσουν οι φιλοξενούμενοι.

Η «απόδραση» των εννέα
Σπουδαίο διπλό για τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague, καθώς επικράτησε με 1-0, αν και αποβλήθηκαν, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, οι Μεχία και Ρέντζας στο 67ο και 74ο λεπτό αντίστοιχα. Το γκολ ο Διαμαντάκος στο 86ο λεπτό, που έφτασε τα τέσσερα στο φετινό πρωτάθλημα.

Πρώτη νίκη για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο των Κρητικών, στο δεύτερο του ματς στον πάγκο των Κρητικών, ενώ η ομάδα του έφτασε τους 24 βαθμούς, που πήρε το «τρίποντο» ύστερα από δέκα αγωνιστικές. Το τελευταίο ήταν το 3-1 επί του Πανθρακικού, στην 11η αγωνιστική.

Δοκάρι είχε ο Αραβίδης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Ντεμπούτο έκαναν για τους φιλοξενούμενους οι Στοίκοβιτς και Ιμπραίμ, που αποκτήθηκαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τo ματς



Ο Πανιώνιος έχασε την πρώτη ευκαιρία στο ματς με τον Αραβιδή να μην βρίσκει καλά την μπάλα, ύστερα από σέντρα του Κούρου. Οι «κυανέρυθροι» είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, απειλώντας κυρίως μέσω στημένων φάσεων, είτε από κόρνερ είτε από φάουλ, τα οποία εκτελούσε ο Λάσνικ.

Ωστόσο, τη σημαντικότερη φάση έχασε ο Εργοτέλης. Ο Διαμαντάκος σούταρε μέσα από την περιοχή, παίρνοντας το «δώρο» του Λαμπρόπουλου, αλλά οι γηπεδούχοι έδιωξαν πάνω στη γραμμή.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό με τις δύο ομάδες να μην παρουσιάζονται παραγωγικές, όπως στο πρώτο. Ειδικά από τη στιγμή που έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, μένοντας με δέκα 67’ και με εννέα στο 74ο λεπτό το ματς έγινε πολύ κακό.

Πάντως, στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε ο Εργοτέλης στην επανάληψη, σκόραρε με τον Διαμαντάκο να εκμεταλλεύεται την κάθετη μπαλιά στην καρδία της άμυνας των αντιπάλων.





Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρντι, Παντίδος, Κουλουχέρης (76’ Ντούνης), Λάσνικ, Κολοβός (87’ Παναγιωτούδης), Αραβίδης και Γιάννου.

Στον πάγκο οι: Ανέστης, Πάνος, Ζαχαράκης, Μπούζας και Σταυροθανασόπουλος

Εργοτέλης (Ουζουνίδης): Στοϊκοβιτς, Ρέντζας, Πίτσος, Σαρρής, Μεχία , Καρντόσο, Ιμπραΐμ, Χαντί Κούμπικ (70’ Γιοβάνοβιτς), Μπαντιμπαγκά (76’ Κοζορώνης) και Διαμαντάκος (90+2’ Μπουχαλάκης).

Στον πάγκο οι: Αθανασίου, Λεονάρντο, Μονακέλο και Αζίζ

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Κουργιώτης(Φθιώτιδας) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: