Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Με… φόρα και εκτός έδρας!

Συνέχεια στο απόλυτο των νικών που έχει στα Χανιά θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει την έκτη του νίκη τη φετινή σεζόν μακριά από την Τούμπα. Πώς θα παρατάξει τους Θεσσαλονικείς ο Στέφενς.

Με… φόρα και εκτός έδρας
Πέντε νίκες μετράει ο ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα και απόψε ευελπιστεί να τις κάνει έξι μετά το τέλος του αποψινού αγώνα με τον Πλατανιά (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δώσουν συνέχεια στο απόλυτο των νικών που έχουν κόντρα στους Χανιώτες, περιμένοντας νωρίτερα ο Ατρόμητος να «γκελάρει» στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης για να αποκτήσει μεγαλύτερο προβάδισμα εν όψει των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Από την πλευρά του, ο Χουμπ Στέφενς – αν και ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από τρεις εντυπωσιακούς σε απόδοση και σκορ αγώνες στην Τούμπα – ενδιαφέρεται πρώτα από όλα για το αποτέλεσμα και στη συνέχεια για το «δέσιμο» του νέου ρόστερ που έχει στη διάθεσή του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολλανδός σκοπεύει να παρατάξει με 4-2-3-1 τους Θεσσαλονικείς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Σκόνδρα και Σπυρόπουλο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μαντούρο και ο Κάτσε, με τους Στοχ και Λούκας στα πλάγια.

Ο Μάρτενς θα είναι πίσω από τον Αθανασιάδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Σαλπιγγίδης, Νάτχο, Ινσαουράλντε, Βούκιτς, Νίνης και Λίνο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: