Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η ανατροπή, της ανατροπής!!!

Με τον Ντούντα να σημειώνει το δεύτερο τέρμα του στο 83', η Μάλαγα πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, επικρατώντας με 3-2 της Σεβίλλης. 
Σχεδόν 1,5 μήνας είχε περάσει από την τελευταία φορά που οι Ανδαλουσιάνοι γεύτηκαν τη χαρά της νίκης. Το πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε αυτό το διάστημα (Ατλέτικο, Βαλένθια, Μπαρτσελόνα), είχε αφήσει το συγκρότημα του Σούστερ με μόλις ένα βαθμό για τέσσερις αγωνιστικές και τα... φαντάσματα είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους πάνω από το «Rosaleda», αφού πριν το σαββατιάτικο ματς βρίσκονταν μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ιδίως όταν το 1-0 με πέναλτι του Ντούντα στο 31' έγινε... 1-2 ως το 66' όταν ο Φάτσιο έκανε την ανατροπή για του φιλοξενούμενους με τον Μπάκα είχε ισοφαρίσει από το 49', είχαν αρχίσει εκ νέου να «ζώνουν» φίδια τη Μάλαγα, ωστόσο ο Ντούντα που δεν είχε σκοράρει στις 14 προηγούμενες συμμετοχές του τη φετινή σεζόν στην Primera, το έκανε δις κόντρα στους Σεβιγιάνους.
Αφού ο Σαμού είχε φέρει ξανά το ματς στα ίσια από το 77', ο Πορτογάλος μέσος πήρε την όμορφη ασίστ του Πέρες που δεν πρόλαβαν να κόψουν οι αμυντικοί της Σεβίλλης κι από κοντά δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και νέα ανατροπή στο παιχνίδι, δίνοντας ένα μεγάλο τρίποντο στη Μάλαγα. Στον αντίποδα η ομάδα του Ουνάι Έμερι δεν μπόρεσε να πλησιάσει περισσότερο την πρώτη εξάδα, παραμένοντας στο -5, ενώ έμεινε και για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι ανεξαρτήτως έδρας χωρίς νίκη κόντρα στους Ανδαλουσιάνους (0-2-3).




Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: