Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

O ΠΑΟΚ μαρτύρησε τα πάντα στις μεταγραφές του!

Ο Αποδυτηριάκιας σχολιάζει στον sportdog τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ που έχουν την υπογραφή του Στέφενς. Γιατί η ομάδα δεν πάει για πρόκριση κόντρα στην Μπενφίκα; Κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ. Όλα τα βλέπεις σε μια ομάδα από τις κινήσεις της στις μεταγραφές. Το πώς το σκέπτεται, τι ταμείο έχει και ποιος είναι ο στόχος της. Και τι είναι αυτό ακριβώς που σου δείχνει ο ΠΑΟΚ με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές με τους όποιους ήρθε σε συμφωνία;
Νο 1 δεν τον ενδιαφέρει η Μπενφίκα. Δεν υπάρχει στα πλάνα η πρόκριση στους "16" του γιουρόπα ληγκ . Σιγά τώρα. Να ήταν στους "8" και να πήγαινε για τους "4", τότε ναι, να τα έδινε όλα.
Περισσότερο κοντινός στόχος είναι το κύπελλο, παρ΄ ότι το ΄χουν σχεδόν σίγουρο στον ΠΑΟΚ ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει από το Περιστέρι.
Πάμε στις μεταγραφές. Η μπακέτα του μαέστρου έχει δοθεί οριστικά πια στον Χουμπ Στέφενς ο οποίος "ολλανδοποιεί" τον ΠΑΟΚ. Οι μεταγραφές γίνονται με την υπογραφή του, με την έγκριση του. Ακόμα κι αυτές που πρότεινε ο αντιπαθής Τσιστιακωφ, τον Αργεντινό και τον Ισραηλινό.
Ένας άλλος αέρας πια, μια άλλη αύρα βγαίνει αγωνιστικά από τον ΠΑΟΚ με τις νέες μεταγραφές. Στο ματς με τον Απόλλωνα, στο πρώτο τέταρτο η ομάδα ήταν ακόμα στα αποδυτήρια, όμως μετά το γκολ έβγαλε πολλά και καλά στοιχεία.
Άργησε ο Ολλανδός προπονητής να πάρει το παιχνίδι επάνω του στον ΠΑΟΚ. Με τη συμπεριφορά του, δηλαδή, να δηλώσει προς όλους, παίκτες και παρατρεχάμενους του Σαββίδη, ότι εγώ είμαι το αφεντικό και στηριχτείτε επάνω μου.
Τελικά, επειδή ο ΠΑΟΚ έχει δανεικούς, πήρε και παίκτες ουσιαστικά υπό δοκιμήν, είναι φανερό, άλλο ότι δεν το λένε, πως όλη η δύναμη πυρός θα βαρέσει από την προσεχή σαιζόν.

O apodytiriakias.gr μιλά για την ωραιότερη Eλληνίδα που είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ

Εκτιμώ ότι μέσα στις πέντε πιο ωραίες Ελληνίδες τα τελευταία 30 χρόνια είναι η κυρία Εύα Καϊλή. Πιθανόν, αν μας βοηθήσει η κουβέντα, να αναφέρω τα 4 ονόματα της λίστας. Εχει περάσει μισός χρόνος από τις αλήστου μνήμης δηλώσεις της και κανείς δεν έχει συγκινηθεί ακόμα. Ούτε ο Ιβάν Σαββίδης ούτε κάποιος άλλος...
Τις θυμίζω. Μου είχαν μεταφέρει ότι η κυρία Εύα Καϊλή με την σπάνια και την αφτιασίδωτη ομορφιά της είπε σε εφημερίδα ότι «Προς το παρόν δεν μου έχει γίνει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, δεν έχω μιλήσει για επαγγελματική συνεργασία...». Τι σημαίνει αυτό; Περίμενε πρόταση, και τι είδους πρόταση; Και επειδή δεν της έκαναν πρόταση ακόμα, να υποθέσουμε ότι αργότερα, αλλά πόσο αργότερα, μπορεί να της κτυπήσουν την πόρτα. Πάντως, είναι σίγουρο, ότι... ακόμα η πρόταση δεν έγινε.
«Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, είμαι δίπλα του και σα φίλαθλος και σαν πολιτικός, όμως δεν θα ήθελα επαγγελματική σχέση, μόνον να προσφέρω εθελοντικά...» είχε πει ακόμα η κυρία Καϊλή, που πρόσθεσε ότι «Με τον κύριο Σαββίδη έχω αναπτύξει μία ζεστή, φιλική σχέση». Περίεργες δηλώσεις. Αδιευκρίνιστες!
Ένας πολιτικός, όπως δηλώνει η κυρία Καϊλή, δεν... περιμένει προτάσεις, συνεργασίας αλλά παρεμβαίνει έτσι ή, αλλοιώς στα κοινωνικά προβλήματα. Υπάρχει κάποιο πολιτικό, κοινωνικό πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και δεν το έχουμε αντιληφθεί;
Ύστερα είναι και το άλλο. Δεν είναι κακό να έχει κάποιος επαγγελματική σχέση με μία εταιρεία. Ούτε ντροπή να αμείβεται κάποιος αν προσφέρει υπηρεσίες. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, έχει ανάγκη υπεύθυνης προσφοράς κι όχι μιας φιλικής, παρεϊστικης παρουσίας από ανθρώπους οι οποίοι είναι σε θέση να βοηθήσουν.
 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: