Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ούτε λέξη για Καπίνο στο φύλλο αγώνα!!

Πολλά είναι τα παράπονα που έχουν στον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία του Αριστομένη Κουτσιαύτη, ο οποίος δεν έγραψε το παραμικρό για τον αναπτήρα που έριξαν οι οπαδοί του ΟΦΗ στον Στέφανο Καπίνο.

Ούτε λέξη για Καπίνο στο φύλλο αγώνα
Εκνευρισμένοι ήταν μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ (1-1) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Για αυτό τον λόγο ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους παίκτες, ιδιαίτερα τους Λαγό, Τριανταφυλλόπουλο και Αμπέντ που ήταν εκτός εαυτού.

Οι «πράσινοι» εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία του Αριστομένη Κουτσιαύτη, ενώ ο Ρισβάνης ζήτησε να δει την φάση της αποβολής του και, μόλις διαπίστωσε ότι ο αντίπαλος ήταν οφσάιντ, κουνούσε το κεφάλι του.

Από εκεί και πέρα, στο «τριφύλλι» υποστηρίζουν πως ο ρέφερι του χθεσινού ματς δεν έδινε φάουλ υπέρ των παικτών τους και έτσι οι Κρητικοί είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Επίσης, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν ενοχλημένοι και για το οφσάιντ στη φάση του πέναλτι με το οποίο κατάφερε να ισοφαρίσει η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Όσον αφορά το περιστατικό με τον Καπίνο, ο οποίος δέχθηκε αναπτήρα στο μάτι από οπαδούς του ΟΦΗ, στο «πράσινο» στρατόπεδο αναφέρουν πως ο κ. Κουτσιαύτης δεν ανέφερε ούτε λέξη για αυτό το θέμα.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» διανυκτέρευσε χθες στο Ηράκλειο, σήμερα επιστρέφει στην Αθήνα και κατευθείαν θα μεταβεί στο Κορωπί για προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, ο Λαγός και ο Μέντες συμπλήρωσαν κάρτες και προσθέτουν και άλλους «πονοκεφάλους» στον Γιάννη Αναστασίου.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός χαφ συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα λείψει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς (Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Πανθρακικό κι Εργοτέλη).

Από την πλευρά του, ο Μέντες έχει τέσσερις και θα απουσιάσει από έναν αγώνα. Υπενθυμίζεται πως από τον αγώνα στην Τρίπολη θα λείψει και ο Ρισβάνης, ο οποίος αποβλήθηκε χθες το βράδυ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: