Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

"Βόμβα" sportdog για τη "βόμβα" με Όντομ! (ΦΩΤΟ)

Μήπως κακώς βιαζόμαστε να θαυμάσουμε τον Αμερικανό αστέρα στα ελληνικά παρκέ απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό; Ο sportdog έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!
Χαμός έγινε με τη άφιξη του Λαμάρ Όντομ στη Λαμποράλ Κούτσα. Ο διάσημος NBAer βρίσκεται από χθες στη Βασκονία, ενώ παρουσιάστηκε στη "Plaza de la Virgen Blanca" παρουσία πολύ κόσμου που τον αποθέωσε. 
Υπάρχει, όμως, ένα σημαντικό στοιχείο για την -ομολογουμένωςΤΕΡΑΣΤΙΑ αυτή μεταγραφή, το οποίο ακόμα δεν έχει διαρρεύσει και αποκαλύπτει ο sportdog.
Ο Αμερικανός άσος, λοιπόν, παρότι ήδη ήρθε στην Ευρώπη, δεν έχει υπογράψει εγγυημένο συμβόλαιο με τη Λαμποράλ! Ούτε καν για το δίμηνο που λέγεται... Αυτό είναι γκαραντί και το γράφει τώρα ο σκύλος χωρίς να το έχει πάρει μυρωδιά κανένας άλλος.
Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό; Πρώτα ο Όντομ θα περάσει από tryout και ΜΟΝΟ αν πείσει θα μείνει! Δηλαδή θα δοκιμαστεί για 7-8 ημέρες και, AN είναι σε καλή κατάσταση, θα αποκτηθεί επίσημα από την ισπανική ομάδα. Διαφορετικά θα πάρει τις ...λίγες βαλίτσες που έφερε και θα πάει από εκεί που ΄ρθε!
Γι΄ αυτό, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που παρουσιάζει ο σκύλος παρακάτω, έφθασε χθες στο αεροδρόμιο με ένα σάκο πλάτης και μία μόνο βαλίτσα, όχι και τόσο μεγάλη...
Εμείς, πάντως, όπως και όλος ο φίλαθλος κόσμος, θέλουμε να πείσει τον Σκαριόλο, να μείνει στην Κούτσα και να τον θαυμάσουμε στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα. 

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: