Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Χωρίς το «διαμάντι» του στη Θράκη!

Χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντάκο, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής θα αντιμετωπίσει ο Εργοτέλης τον Πανθρακικό. Εκτός και ο Κούμπικ με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Χωρίς το «διαμάντι» του στη Θράκη
Επιθετικός πονοκέφαλος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Εκτός αποστολής έμεινε ο, φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό, Δημήτρης Διαμαντάκος, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και κρίθηκε ανέτοιμος για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Επιπλέον, δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή του Εργοτέλη οι Κούμπικ, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αλλά και οι Αναστασάκος, Αθανασίου, Καβουσάκης και Κοζορώνης.

Πέρα από τα άσχημα νέα για τον Έλληνα τεχνικό, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε την Παρασκευή με ασκήσεις που αφορούσαν τις σέντρες και τα τελειώματα των φάσεων, μετά το τέλος της οποίας ανακοινώθηκε και η αποστολή που αποτελείται από τους: Δερμιτζάκη, Στοΐκοβιτ, Σαρρή, Τζανακάκη, Αντελέγιε, Παντελάκη, Ρέντζα, Γιοβάνοβιτ, Μεχία, Κοντέ, Ιμπραΐμ, Πίτσο, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπουχαλάκη, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Λεονάρντο, Μονακέλο.

Τέλος, τελευταία προπόνηση πριν το ματς με την ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο στην Κομοτηνή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: