Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Έμαθαν τον Κάμπελ στην Αγγλία»

Το εγκώμιο του Τζόελ Κάμπελ έπλεξε ο Πάολο Γουάντσοπ, βοηθός του προπονητή της εθνικής της Κόστα Ρίκα.

«Έμαθαν τον Κάμπελ στην Αγγλία»
Ιδιαίτερη σημασία έχει για την καριέρα του Τζόελ Κάμπελ το γκολ που πέτυχε στη νίκη (2-0) του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη, όπως δήλωσε ο Πάολο Γουάντσοπ.

Ο βοηθός προπονητή στην εθνική της Κόστα Ρίκας, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον διεθνή άσο, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό από την Άρσεναλ.

«Είχα πολλά τηλεφωνήματα από Αγγλία, όταν ο Τζόελ (Κάμπελ) σκόραρε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν κάτι το ξεχωριστό για τον ίδιο. Αυτό το γκολ έκανε σίγουρα την Αγγλία να τον μάθει καλύτερα. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει κάτι το διαφορετικό στο παιχνίδι. Εμείς, στην Εθνική, όταν θέλουμε να προκαλέσουμε ζημιά στους αντίπαλους αμυντικούς, έχουμε τον Κάμπελ που μπορεί να το κάνει», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και στάθηκε στη συμμετοχή του διεθνούς άσου στο Μουντιάλ στη Βραζιλία:

«Ο Τζόελ μπορεί να το κάνει. Εγώ σκόραρα με Βραζιλία και Γερμανία. Εκείνος μπορεί να το κάνει κόντρα σε Αγγλία και Ιταλία». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: