Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

«Η βαθμολογία δεν λέει τίποτα»

Η μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό μπορεί να μη σημαίνει τίποτα στο αποψινό ντέρμπι, όπως δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για ενδεχόμενη πρόταση από την Εθνική.

«Η βαθμολογία δεν λέει τίποτα»
Το +27 του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν του εξασφαλίζει τίποτα στο αποψινό ντέρμπι των δύο ομάδων, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάκης Τσιώλης. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μίλησε για τα «κλειδιά» του ντέρμπι, αλλά και το ενδεχόμενο να του γίνει πρόταση από την ΕΠΟ για την Εθνική.

Αναλυτικά ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας και τον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-το πώς περιμένει τον Ολυμπιακό: «Για το ποδόσφαιρο δεν είναι το καλύτερο δυνατό να έχει ξεφύγει τόσο πολύ ο Ολυμπιακός. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ πως το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι δύσκολο γι’ αυτόν. Σε αυτά τα παιχνίδια η βαθμολογία μπορεί να μη λέει τίποτα. Το πάθος, η δύναμη και η αγωνιστική πειθαρχία παίζουν μεγάλο ρόλο. Δεν παραγνωρίζουμε βέβαια τη δυναμική που έχει ο Ολυμπιακός, ειδικά στο ‘Καραϊσκάκη’. Για μένα ήταν έκπληξη ότι έμεινε εκτός αποστολής ο Ιμπαγάσα, καθώς ο Τσόρι μετά το 50-60’ θα χρειαστεί ανάσες. Είναι ένας παίκτης-βαρόμετρο και ειδικά στο ‘Καραϊσκάκη’ μπορεί να δώσει λύσεις. Ο Μασάντο παρότι έχει καλή απόδοση στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι Ιμπαγάσα».

-το πώς περιμένει τον Παναθηναϊκό: «Θα παίξει ρόλο πόσο θα μπορέσει να περιορίσει ο Παναθηναϊκός τον Τσόρι στον άξονα και τα ανεβάσματα του Χολέμπας από αριστερά. Είναι κλειδί αυτό για το παιχνίδι πόσο θα μπορέσει να σταματήσει ο Λαγός τον Τσόρι, ενώ Ζέκα και Πράνιτς θα δώσουν βοήθειες. Ο Παναθηναϊκός δεν θα δώσει χώρο, γιατί αν το κάνει θα αντιμετωπίσει προβλήματα από τον Κάμπελ και τον Ολαϊτάν που είναι πολύ γρήγοροι. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξει να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Ο Καρέλης είναι πολύ επικίνδυνος επιθετικός και αν χρησιμοποιηθεί πάει να πει ότι θα χτυπήσει το παιχνίδι περισσότερο ο Παναθηναϊκός. Αγωνιστική πειθαρχία, πάθος και μεγάλη αγωνιστικότητα είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός, ενώ θα πρέπει να σκοράρει, γιατί διαφορετικά στο ‘Καραϊσκάκη’ δεν μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα».

-τις δυσάρεστες και ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν: «Ο Άρης για μένα είναι μια δυσάρεστη έκπληξη. Παρά τα προβλήματα που είχε από την αρχή της σεζόν, περίμενα πως θα είχε καλύτερο πρόσωπο, όμως μονίμως είχε πτωτική πορεία και αυτό ήταν δυσάρεστο και για μένα, που πέρασα από την ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι με έχει εκπλήξει ευχάριστα κάποια ομάδα».

-την απουσία του από τους πάγκους: «Είναι πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια που στην τελική ευθεία ενός πρωταθλήματος είμαι μακριά από τους πάγκους. Παρακολουθώ τις εξελίξεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Περιμένω να τελειώσει η σεζόν και θα δούμε».

-το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική: «Είναι η ύψιστη τιμή να αναλάβεις την Εθνική. Θα ήταν πολύ τιμητικό να μου γίνει κάποια πρόταση ή έστω συζήτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: