Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

«Αλύγιστη» Ρεάλ!!

Τι κι αν η Ατλέτικο έφερε προς στιγμήν… τούμπα το ματς; Η Ρεάλ δεν «μάσησε» στο «Βιθέντε Καλντερόν», με τον Κριστιάνο να διαμορφώνει το 2-2 που διατηρεί –όπως και να ‘χει- στην κορυφή τη «βασίλισσα».

«Αλύγιστη» Ρεάλ! (video)
Η ισπανική κορυφή δεν θα αλλάξει χέρια μετά το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης!

Η Ρεάλ είδε να χάνει τη… γη κάτω απ’ τα πόδια της όταν η Ατλέτικο έκανε την προσωρινή ανατροπή, αλλά στο τέλος «μίλησε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έγραψε το τελικό 2-2 σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα! Από ένταση, από θέαμα, από διαιτητικά παράπονα!

Και σίγουρα η «βασίλισσα» θα μπορεί να αισθάνεται πιο χαρούμενη διότι έστω και με το βαθμό της ισοπαλίας παραμένει σίγουρα στο +3 απ’ τους «ροχιμπλάνκος» και ακόμα αν η Μπαρτσελόνα κερδίσει, πάλι θα είναι στο +1 απ’ τους Καταλανούς.

Το ματς

Πριν καλά-καλά «ζεσταθούμε» ο Μπενζεμά πήρε την μπαλιά από τον Ντι Μαρία και «πάγωσε» το γήπεδο, ανοίγοντας το σκορ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και στο 11’ ήρθαν τα πρώτα παράπονα, όταν οι παίκτες της Ατλέτικο «φώναξαν» για ανατροπή του Ντιέγκο Κόστα σε μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος, με το διαιτητή να λέει πως το ματς πρέπει να συνεχιστεί. Κι αφού η ένταση συνεχίστηκε για λίγα λεπτά, ο Γάλλος επιθετικός παραλίγο να κάνει το 2-0, όμως ο Κουρτουά απέκρουσε. Κι αφού η Ρεάλ δεν τα κατάφερε, η Ατλέτικο έφτασε στην ισοφάριση!

Στο 28’ ο Τουράν έκανε εξαιρετική ενέργεια, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Κόκε κι εκείνος με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1 μέσα σε αποθέωση. Και η Ατλέτικο δεν έμεινε εκεί. Γιατί μπορεί αρχικά ο Ντιέγκο Λόπεθ να σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Ντιέγκο Κόστα, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα (45’) ο Γκάμπι έπιασε «κεραυνό» από τα 30 μέτρα και με την εκπνοή του πρώτου μέρους έκανε την ολική ανατροπή και το 2-1 υπέρ των «ροχιμπλάνκος».

Η «βασίλισσα» μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση στο δεύτερο μέρος. Και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά αφού κυνηγούσε το σκορ. Ωστόσο μέχρι το 70’ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε γίνει και το 3-1 σε ευκαιρίες του Ντιέγκο Κόστα και του Τουράν, όπως και το 2-2 με τον Μπενζεμά. Τίποτα, όμως, δεν άλλαξε. Μέχρι που ανέλαβε δράση ο κορυφαίος παίκτης για το 2013. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Αφού λοιπόν στο 75’ έχασε μοναδική ευκαιρία, στο 82’ δεν συγχώρησε τη λάθος αντίδραση των αμυντικών της Ατλέτικο και με ωραίο σουτ «εκτέλεσε» τον Κουρτουά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, παρά την πίεση των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά.


Atletico Madrid 2-2 Real Madrid - All Goals από Goals_Arena

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: