Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ημέρα κρίσης στον Άρη!

Μέσα στην ημέρα θα φανεί εάν ο Λάμπρος Σκόρδας θα παραιτηθεί από τη διοίκηση του Άρη, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να περιμένει την ίδια ώρα τις εξελίξεις.

Ημέρα κρίσης στον Άρη
Εξελίξεις είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν μέσα στην ημέρα στον Άρη, αφού από χθες το βράδυ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Λάμπρος Σκόρδας εξετάζει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τη διοίκηση του συλλόγου.

Ήδη έχουν υπάρξει αρκετά ερωτηματικά για την επόμενη μέρα στην ομάδα, αφού η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Όλα αυτά γίνονται εν όψει και της κίνησης του Πάνου Στεφανίδη με τους συνεργάτες του, οι οποίοι θα καταθέσουν αίτηση στο Ειρηνοδικείο για το διορισμό νέας διοίκησης στην ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο Σούλης Παπαδόπουλος παρακολουθεί τις εξελίξεις και μοιάζει σίγουρο πως αν φύγει ο κ. Σκόρδας, τότε θα αποχωρήσει και εκείνος από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Άλλωστε, αυτό το έχει αφήνει να εννοηθεί και ο κ. Στεφανίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του, μετά το τέλος της Γ.Σ. την περασμένη Τετάρτη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: