Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Μαυρίας: «Να πανηγυρίσω διπλά»

Σε νίκη του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκη» και της Σάντερλαντ επί της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Λιγκ Καπ ελπίζει ο Χάρης Μαυρίας. «Μπορεί να τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός», τόνισε.

Μαυρίας: «Να πανηγυρίσω διπλά»
Δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα να διεκδικείς έναν τίτλο στην Αγγλία. Όμως ο Χάρης Μαυρίας δεν θα έχει το μυαλό του μόνο στον σημερινό τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας της Σάντερλαντ με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ». Στην άκρη του μυαλού του θα έχει και το ντέρμπι της αγαπημένης του ομάδας, του Παναθηναϊκού, με τον Ολυμπιακό.

«Δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω το παιχνίδι, αλλά εννοείται πως θα φροντίσω να ενημερωθώ για την εξέλιξη και το τελικό σκορ από το κινητό μου. Ελπίζω να πανηγυρίζω διπλά. Δεν πιστεύω πως το παιχνίδι θα έχει διαφορές με αυτό του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει», δήλωσε στην «Πράσινη».

«Πάντα προσπαθώ να βλέπω τους αγώνες της ομάδας. Όταν δεν έχω αγώνες και προπονήσεις με τη Σάντερλαντ κάθομαι στο σπίτι και παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Όσο για το μήνυμα που στέλνει στον κολλητό του, Στέφανο Καπίνο, είπε: «Ο Στέφανος δεν χρειάζεται συμβουλή ή προτροπή γιατί έχει παίξει πάρα πολλά παιχνίδια. Έχει αγωνιστεί ξανά σε αυτό το γήπεδο με επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι ξέρει πολύ καλά τι να κάνει».

Τέλος, για το γεγονός ότι ο ίδιος φορά… ερυθρόλευκα στη Σάντερλαντ είπε: «Τα ερυθρόλευκα δεν με ενοχλούν γιατί πρόκειται για ομάδα του εξωτερικού. Στην αρχή, πάντως, η αλήθεια είναι πως μου φάνηκε κάπως περίεργο, αλλά μετά το συνήθισα και πλέον δεν το σκέφτομαι καν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: