Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Τι γίνεται με τον κόουτς της Εθνικής;

Την wild card την πήραμε, οι ημέρες περνούν και το ερώτημα παραμένει. Ποιος θα είναι ο προπονητής της Εθνικής μπάσκετ; Ο sportdog σας παρουσιάζει τα νέα δεδομένα! Εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής Ελλάδος και φυσικά σας τις παρουσιάζει και πάλι πρώτη η στήλη «Sdog Pick n' Scroll»!
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος λοιπόν ξέρει από το τώρα ποιος θα είναι ο νέος κόουτς της «γαλανόλευκης», όμως δεν τη λέει ούτε στους πιο στενούς τους συνεργάτες του. Την ίδια στιγμή, το όνομα του Γιαννάκη ακούγεται όλο και περισσότερο σε διάφορα στέκια και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του στον πάγκο της Εθνικής!
Παράλληλα, αποκλείονται κι όλα τα υπόλοιπα ονόματα υποψηφίων, όπως αυτά των Κατσικάρη, Σφαιρόπουλου κ.α. Ειδικά για τον Φώτη, που είναι από τους κορυφαίους Έλληνες κόουτς, ο σκύλος σας έχει εξηγήσει εδώ και καιρό γιατί η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Μέχρι τα μέσα Μαρτίου λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν όλα, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να χειρίζεται μόνος του το θέμα. Ο ίδιος δεν ανοίγει τα χαρτιά του και είναι η πρώτη φορά που ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θέμα.
Οσο για τον Γιαννάκη; Είναι σαφές ότι δεν κλείνει την πόρτα της Εθνικής, αλλά και ο ίδιος στο δικό του περιβάλλον λέει πως δεν γνωρίζει κάτι. Άρα είτε κρύβουν και οι δύο καλά τα χαρτιά τους ή πράγματι δεν έχει ακόμη υπάρξει θέμα Γιαννάκη για την Εθνική.
Οι πληροφορίες πάντως της στήλης «Sdog Pick n' Scroll» δείχνουν σημαντικό προβάδισμα του «Δράκου» έναντι των υπολοίπων...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: