Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Περίπατος με στιλ… ευρωπαϊκό!

Με αέρα Ευρώπης, η Εστορίλ διέλυσε με σχετική ευκολία την Ολανένσε με σκορ 4-0 στην έδρα της. Για τα καλά κρατάνε την 4η θέση οι πρωτευουσιάνοι, βυθίστηκαν περισσότερο οι φιλοξενούμενοι.

Περίπατος με στιλ… ευρωπαϊκό
Με τον αγώνα της Εστορίλ απέναντι στην Ολανένσε άνοιξε η 19η αγωνιστική της Πριμέρα Λιγκα της Πορτογαλίας.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σχετική ευκολία των λιονταριών με σκορ 4-0. Η Ολανένσε, όντας προτελευταία στην βαθμολογία, παίζει εδώ και αρκετές αγωνιστικές με την πίεση του υποβιβασμού και για άλλο ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Από την άλλη, η Εστορίλ έχει εδραιωθεί στην τέταρτη θέση, η οποία οδηγεί στο Europa League και ρίχνει κλεφτές ματιές στις παραπάνω θέσεις.

Ο αγώνας άρχισε με την τύχη να γυρίζει την πλάτη στους φιλοξενούμενους, καθώς ο Μλάντεν στο δέκατο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας προβάδισμα στην Εστορίλ. Ότι δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν οι πρωτευουσιάνοι στο πρώτο γκολ, το έκαναν στο 44’ όταν ο Γλαλβάο έβαλε την ομάδα του, με δυο τέρματα μπροστά στο σκορ.

Κι ενώ ο αγώνας ουσιαστικά είχε τελειώσει, ο ίδιος παίκτης, στην συμπλήρωση της μιας ώρας παιχνιδιού έγραψε το 3-0. Το τελικό 4-0, έγραψε στο 89’ με πέναλτι ο Βαζ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: