Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Γιατί έτσι… Σουαρες-ει!!

Κάνει ό,τι θέλει! Ο φοβερός Σουάρες έπαιξε… μόνος τη Σαουθάμπτον και προλαβαίνοντας να σκοράρει, να φτιάξει άλλο ένα και να κερδίσει πέναλτι, κράτησε ολοζώντανα τα όνειρα της Λίβερπουλ για τίτλο (3-0)

Γιατί έτσι… Σουαρες-ει! (video)
Λίγα ματς μοναχά ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά!

Νευριασμένος που δεν είχε σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Λίβερπουλ, ο Λουίς Σουάρες αποφάσισε να… τα κάνει όλα μαζεμένα με τη Σαουθάμπτον! Και μετατρέποντας μια δύσκολη «έξοδο» σε προσωπικό του σόου, οδήγησε τους «κόκκινους» σε μεγάλη νίκη με 3-0.

Ο εκπληκτικός Ουρουγουανός σημείωσε το 24ο φετινό του τέρμα -όταν ευνοήθηκε από κόντρες στο 16’. Έφτιαξε άλλο ένα γκολ για τον Στέρλινγκ -με το οποίο η Λίβερπουλ κλείδωσε το ματς (αφότου το δοκάρι και ο Μινιολέ την είχαν γλιτώσει νωρίτερα).

Και έτσι για… το κερασάκι στην τούρτα, κέρδισε κι ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις, με το οποίο ο Τζέραρντ έδωσε θριαμβευτικές διαστάσεις στο σκορ.

Μετά απ’ όλα αυτά λοιπόν (και παρόλο που έχασε και τα πέντε πρώτα παιχνίδια της σεζόν) ο Σουάρες φιγουράρει πρώτος ΚΑΙ στην κατηγορία των σκόρερ ΚΑΙ σε αυτή των ασίστ! Και την ίδια ώρα η Λίβερπουλ φιγουράρει στη δεύτερη θέση, εκμεταλλευόμενη την γκέλα της Άρσεναλ και απειλώντας ξεκάθαρα την πρωτοπόρο Τσέλσι.


Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Σάββατο, 1/3

Έβερτον-Γουέστ Χαμ 1-0
(81’ Λουκάκου)

Φούλαμ-Τσέλσι 1-3
(74’ Χάιτινχα - 52’, 65’, 69’ Σίρλε)

Χαλ-Νιούκαστλ 1-4
(47’ Ντέιβις - 10’, 55’ Σισοκό, 42’ Ρεμί, 90’+2’ Ανίτα)

Στόουκ-Άρσεναλ 1-0
(76’ πεν. Γουόλτερς)

Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ 0-3
(16’ Σουάρες, 58’ Στέρλινγκ, 90’+5’ Τζέραρντ)

Κυριακή, 2/3 (18:30)

Άστον Βίλα-Νόριτς
Σουόνσι-Κρίσταλ Πάλας
Τότεναμ-Κάρντιφ

** Τα παιχνίδια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι και Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρομ αναβάλλονται λόγω του τελικού του Λιγκ Καπ, ανάμεσα στην ομάδα του Πελεγκρίνι και τις «μαυρόγατες».


Η επόμενη αγωνιστική (29η)

Σάββατο, 8/3 (17:00)

Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:45)
Κάρντιφ-Φούλαμ
Κρίσταλ Πάλας-Σαουθάμπτον
Νόριτς-Στόουκ
Τσέλσι-Τότεναμ (19:30)

** Αναβάλλονται λόγω Κυπέλλου τα παιχνίδια: Άρσεναλ-Σουόνσι, Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα, Γουέστ Χαμ-Χαλ, Νιουκάστλ-Έβερτον και Λίβερπουλ-Σάντερλαντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: