Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Διέκοψε το Άρης-ΟΦΗ ο Ζόρο!!

Το ξανάκανε ο Μάρκο Ζόρο! Όπως και πριν 13 χρόνια σ’ ένα παιχνίδι με την Ίντερ, ο Ιβοριανός αμυντικός πήρε την μπάλα στα χέρια και διέκοψε το Άρης-ΟΦΗ, όταν άκουσε ρατσιστικές κραυγές απ’ την εξέδρα.

Διέκοψε το Άρης-ΟΦΗ ο Ζόρο!
Την ενέργεια που δημιούργησε αίσθηση το Νοέμβρη του 2001 -και αποτελεί μια απ’ τις λίγες έμπρακτες αντιδράσεις ποδοσφαιριστών σε ρατσιστική συμπεριφορά- προσπάθησε να επαναλάβει ο Μάρκο Ζόρο.

Όπως και σ’ εκείνο το παιχνίδι με την Ίντερ (όταν φορούσε τη φανέλα της Μεσίνα) έτσι και σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Ιβοριανός αμυντικός άκουσε ρατσιστικές κραυγές απ’ την εξέδρα όταν πλησίασε το σημαιάκι του κόρνερ.

Και όπως και τότε -που οι Αντριάνο και Μάρτινς προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν- αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο: Πήρε την μπάλα στα χέρια, αγνόησε τις αποδοκιμασίες και πηγαίνοντάς τη στο διαιτητή, τον ρώτησε αν άκουσε τι συνέβη.

Η αντίδραση του Ζόρο ωστόσο δεν είχε κάποιο άλλο αποτέλεσμα πέρα απ’ τη διακοπή του αγώνα για μερικά δευτερόλεπτα και μια κίτρινη κάρτα που δέχθηκε τελικά από τον ρέφερι.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: