Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Μετανιωμένος ο Πάρντιου!!

Με απολογητική διάθεση εμφανίστηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Χαλ, ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, ο οποίος προσπάθησε να κτυπήσει με το κεφάλι τον Ντέιβιντ Μέιλερ!
Ο Άγγλος τεχνικός κατάφερε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα ματς που η ομάδα του επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 4-1, όταν σε έναν διαπληκτισμό που είχε στην άκρη του πάγκου με τον Μέιλερ των γηπεδούχων, προσπάθησε να του ρίξει… κουτουλιά.

Ο ίδιος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης έδειξε πως κατάλαβε τι ακριβώς ένανε..
«Προσπάθησα να τον απωθήσω με το κεφάλι μου και σίγουρα δεν έπρεπε να το κάνω αυτό! Η ομάδα μου τα πήγε καταπληκτικά και εγώ είμαι ο μόνος που έκανα μια άσχημη εμφάνιση… Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Προφανώς και το έχω μετανιώσει απόλυτα! Από και πέρα πρέπει απλά να κάθομαι κάτω… Δεν ήθελα να του επιτεθώ αλλά δυστυχώς έκανα την κίνηση με το κεφάλι. Με στενοχωρεί που αυτό τράβηξε τα βλέμματα από μια εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας μου…» ήταν τα λόγια του Πάρντιου, ο οποίος πλέον (σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα) εκτός από την δεδομένη τιμωρία της FA κινδυνεύει ακόμα και με απόλυση...
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: